reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Agatkaak, moja drożdżóweczka jest prościutka w wykonaniu więc się nie zastanawiaj tylko ją upiecz :) Jeśli chcesz podeśle Ci przepis :)

reklama
Witam
wpadłam się tylko przywitać Emotikonki mi zniknęły z tego paska narzędzi u góry więc zapodałam sobie o takie!!!!!

Poodpisuje Wam jutro bo teraz idę już spać

P.S. Podobają mi się te emotki, ale moje posty będą teraz pewnie mega długaśne!!!!!

EDIT: A nie mówiłam!!!! Trzy zdania na krzyż, a pół monitora mi to zajęło

devi- jasne, że chcę przepis chociaż powinnam się odchudzać, żeby jakoś wyglądać na tym weselu za tydzień:)

wika8- emotki fajny tylko duuże:)

Chciałam się pochwalić, że poszukiwania sukienki zakończone pomyślnie:) Kupiłam dwie bo nie mogłam się zdecydować;p

Dobranoc:)

Witam Was Dziewczynki;-);-);-);-);-)
Dłuuuuuugo mnie tu nie było :-:)-:)-:)-( Nie miałam w ogóle czasu i jestem zła na to bo już za Wami teraz nie nadaże.
Mam nadzieje, że mnie w ogóle pamietacie, chociaż cześć z Was.

Przygotowania do ślubu zakończone, teraz zostało czekać nie całe 2 tygodnie :-):-):-):-)
Poza tym praca praca no i nauka do sesji wrześniowej. Na szczeście zaczynam już na zaocznych. No i dalej planujemy zacząć staranka chwile po ślubie jak tylko po układamy pare ważnych spraw ;-);-)

A jak u Was???? Jak zblożające sie staranka????
Pozdrawiam i już teraz obiecuje sie wpadać codziennie!!!

cześć
mnie również dawno tu nie było. widze, że przybywa duzo nowych mamusiek lub przyszłych mamusiek;-)
misia89 ja Cię pamiętam:tak:
ja nie moge doczekac sie juz staranek, ale od września zaczynam prace i chce popracowac troche by swiadczenia typu macierzyński załapać:tak:
dziewczyny a szczepicie sie przeciwko żółtaczce? bo ja chyba się zaszczepię

misia89- Fajnie, że już przygotowania zakończone, sukienka już czeka w szafie? jaką fryzurę będziesz miała? To już całkiem niedługo zaczynacie staranki, też bym tak chciała:)
mikusia84r- Szczerze mówiąc dawno się na nic nie szczepiłam, nienawidzę igieł więc jak tylko mogę to unikam.

Nas coraz więcej bo i terminy coraz bliższe :)
Tak jak pisałam wczesniej my zaczynamy intensywne staranka ok.maja 2011 choć już w tym roku planujemy raz spróbować, w grudniu tak żeby dzidzia była z wrzesnia 2011, moze bedzie zloty strzal ;). Od września zaczynam brać kwas foliowy i nie zamierzam się dodatkowo na coś szczepić.

Nowa tu jestem a już troche prywaty wprowadze, Agatkaak odnośnie drożdżówki, aby tutaj nie zajmowac miesjca przepisem i tłumaczeniem jak ją wykonac, pozwalm sobie podac tutaj linka do mjego nowego bloga gdzie znajdziesz na nia przepis. www.monia-w-kuchni.blogspot.com

Misia89- zdradz trochę wiecej informacji o Twoim slubie, pochwal sie sukienka:) jaka bedziesz miala fryzurke, kwiaty?? Staranka coraz bliżej bierzesz już jakieś witaminki??

Witam Was dziewczyny :) wygląda na to,że ja też będę staranką na na 2012 rok :) W lipcu 2011 bierzemy ślub i...zaczynamy starania! Mam niedoczynnnośc tarczycy na tle Hashimoto i prawdopodobnie PCO i troszkę się martwie, ale mam nadzieję,że będzie dobrze :) Pozdawiam Was :)

A ja znowu nie mam czasu, żeby Wam poodpisywać :( i na dodatek komputer odmawia mi posłuszeństwa!!!! Wrrrrrrrrrrr

Idę do łóżeczka, bo Małżyk czeka :))

Miłej nocki :))

reklama
gorgusia - Witamy :)
Dodajac Ci wiary, w marcu bylismy ze znajomymi w Egipcie. Żartowaliśmy sobie która z Nas wróci z brzuchem z tej wyprawy. Koleżanka się zapierała, ze napewno nie ona bo bierze leki na tarczyce (własnie na tle Hashimoto) i że problemy z tarczyca to dla niej jak naturalna antykoncepcja. Po powrocie okazało się, że jest w ciąży :) Więc głowa do góry :)

Do góry