reklama

Mamusie w 2012

anastazja widoki mam, zalezy czy myslimy o tych samych:-p wczoraj mialam cudownie niom ale dzis do kitu

Lelek, bez przesady:-p dla informacji podaje, ze 1 test robic w niedziele, teoretycznie 3 dni przed @ i wyjsc negatywnie:-p:-p:-p

mowilam ze plu nienawidze i mam odruch wymiotny na sama mysl o nim? prosze nie pytac mnie czemu akurat dzisiaj o tym wspominam:dry::wściekła/y:

reklama
no widzisz livastrid .... trzymałas w tajemnicy... e tam, jeszcze nic straconego;-)

Ja na dzis zaplanowałam sobie shopping
12.gif
taki skromny, ale co... doooopa!
21.gif
A dlatego ze moj oszołom jak tylko weszłam do sklepu odziezowego to darł sie jak opetany!!
21.gif
21.gif
092bang.gif
092bang.gif
nawet jak go wyciagalam z wozka to sie darl a uspokajal dopiero jak wychodzilismy
21.gif
21.gif
21.gif
21.gif

Rurka- "moje przedszolaki??", tzn. Twoje prywatne osobiste dzieciaki przedszkolaki, czy jesteś przedszkolanką??

Lelek- Miłoszek martwi się o budżet domowy rodziców :-D:-D

budzet, oszczedzamy przez ta budowe ile sie da ale musialam na wiosne odswiezyc garderobe:-D powiem Wam ze weszłam do lumpeksu gdzie maja ciuchy z metkami z C&A, H&M,Camaieu itd za grosze a to dlatego ze babka odkupuje od nich to co nie zeszlo w danym sezonie. Ciuszki rewelka i nowe! Ale co jak ten oszolom nie pozwolil mi sie skupic na buszowaniu:wściekła/y:

martolinka jeszcze 2 takie @ i juz staranka:-)

livastrid znow sie obżarłas???

Hejka, melduje się posłusznie- to specjalnie dla ciebie lelek, haha...:-D Sorki, od niedzieli się nie pojawiłam, miałam sporo pracy, lekcje hospitowaną z dyrektorką (ufff, na szczęście wszystko poszło dobrze), poza tym samopoczucie ciągle nie najlepsze, męczy mnie to gardło okrutnie:-( i przez to nie mam siły na nic (no- poza dunga dunga:tak:- męczę męża codziennie). Ale teraz dużo osób choruje.
Lazurowe- tylko pozazdrościć męża! Może powinien otworzyć własą restaurację czy coś podobnego?
Później odpiszę innym. Idę poczytać co tam nabazgroliłyście, babole...:-):tak::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry