reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej :))

Też Was witam znad Morza Czerwonego:-) Postanowiłam odwiedzić LELKA:-D:-D:-D

Nadrobię Was wieczorkiem

I to na teraz tyle, idę spać, bo jakaś taka niedorobiona chodzę:-D:-D:-D

wika to trzeba Cie wypukac i wyklepac jak niedorobiona:-D, kurcze moze wspolne zdjecie z Lelcia cyknijcie, bo ja nie zdazylam trzasnac, powspominam sobie.

lazurowe, toc to lipnie wyglada, jeszcze przed samym wyjazdem wszystko na nie:no:, ta, juz dzis pisalam jeszcze gdzies indziej posta i wlasnie tam dostrzeglam, ze wyma****e wygwiazdkowane, smiac mi sie z tego chce:-D niema**** po prostu, przepraszam za brzydki wyraz:-p

jeszcze troche a naprawde zaczne sie uczyc szprechania, w sumie duzo podobnych/tych samych wyrazow co w norsku:-D

Sie uśmiałam troszkę. A ja myślałam, że język polski znam dobrze i co? Okazuje się, że jest jeszcze nieskończenie wiele wyrazów wylgarnych:-) Ale cóż, człowiek uczy się całe zycie:-D

livastrid mozesz pisac ile chcesz wulgarnych slow, bo i tak gwiazdki sie pokaza :-D
dana to pewnie czasem tez odwiedzasz siostre w Niemczech, co? A w jakim miescie siostra mieszka, ze tak zapytam? :sorry2:
wika jak jestes nad morzem to wypoczywaj ;-)

Ostatnia edycja:
:wściekła/y:no i nie pospalam, bo mi się Igor obudził... i ciągle niedorobiona chodzę:-D:-D

Lazurowe, co za kurier???!!!:wściekła/y: Nie dziwieę, że jesteś wściekła, też bym była, chociaż mnie się nigdy nie zdarzyło, ze miałam jakies problemy z dostawą, a zamawiam naprawdę dużo na all.

Livastrid- no cyknęłabym sobie fotkę z Lelcią, ale ta zabunkrowała sie w hotelu i nosa nie wychyla:-D:-D

wika ja na Allegro tez zamawialam duzo i w innych sklepach online w Polsce i nigdy nie mialam problemu, a tu pierwszy raz zamowilam i masz ci los :-(
Mowisz Lelek w hotelu siedzi? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry