Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

livastrid nawet 76 ,mam nadzieje ,ze to wkrotce sie skonczy ,bo mnie benzyna zabije(nawet jezeli jezdze na gaz)
anastazja kawalek spodnicy albo majtek z nogawkami![]()
dobre są te majtki z nogawkami :-)
Raczej nie wygląda na taką ( nawet nie chodzi o finanse tylko o "fizyczne przygotowanie" ) która by była chętna na wyjazd do Chin czy Japonii.
bo fajna taka orientalna z chinsko-japonskim klimatem male feng-shui w domu przy remoncie by sie przydalo

już to widzę, to byś musiała chyba całe miasto pomalować , bo to ładna cegła była z 250 str:-):-)
ale że jeżdże komunikacją miejską wraz z tymi staruszkami, to widzę jacy to oni są schorowani i biedni , jak biegną na autobus to przede mną dobre parę metrów i tempo takie że tylko pozazdrościć, a wsiadają do autobusu i zaczyna się ..... umiera ...... młodzież to teraz jest nie wychowana itd . a to że człowiek z zajęć do pracy jedzie a później wraca po całym dniu wykończony to ich to nie interesuje .
, fakt, starsi niby tacy a zawsze pierwsi w autobusie np, moze na jakims speedzie jada
swoja droga tez malo ich interesuje jak kobieta jest w ciazy, tu mam zastrzezenie do pan, bo panowie sa troche inni