Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

livastrid nawet 76 ,mam nadzieje ,ze to wkrotce sie skonczy ,bo mnie benzyna zabije(nawet jezeli jezdze na gaz)
anastazja kawalek spodnicy albo majtek z nogawkami![]()
dobre są te majtki z nogawkami :-)
Raczej nie wygląda na taką ( nawet nie chodzi o finanse tylko o "fizyczne przygotowanie" ) która by była chętna na wyjazd do Chin czy Japonii.
bo fajna taka orientalna z chinsko-japonskim klimatem male feng-shui w domu przy remoncie by sie przydalo

już to widzę, to byś musiała chyba całe miasto pomalować , bo to ładna cegła była z 250 str:-):-)
ale że jeżdże komunikacją miejską wraz z tymi staruszkami, to widzę jacy to oni są schorowani i biedni , jak biegną na autobus to przede mną dobre parę metrów i tempo takie że tylko pozazdrościć, a wsiadają do autobusu i zaczyna się ..... umiera ...... młodzież to teraz jest nie wychowana itd . a to że człowiek z zajęć do pracy jedzie a później wraca po całym dniu wykończony to ich to nie interesuje .
, fakt, starsi niby tacy a zawsze pierwsi w autobusie np, moze na jakims speedzie jada
swoja droga tez malo ich interesuje jak kobieta jest w ciazy, tu mam zastrzezenie do pan, bo panowie sa troche inni