reklama

Mamusie w 2012

hejka

Ja tez juz w pracy od 10 rano .Jechalam samochodem i gapa ze mnie jedna nie zauwazylam,ze za drzwiami auta zostal pasek od mojego swetra i tak jechalam 70 km jak wysiadlam to juz byl caly sponiewierany ,mokry i poszarpany.DOBRZE ZE W SILNIK SIE NIE WKRECIL:dry:;-):-D.

reklama
Witam się i Ja ,

też już jestem w pracy , a tak mi się nie chciało , a najgorsza jest pogoda
a gdzie ta wiosna ?????
juliana - no ładnie , dobrze że to tylko pasek a nie np. kawałek spódnicy:-D

O organizacji prac tutaj coś z ranka było, Ja jak mam ochotę to przed wyjściem do pracy potrafię, pranie zrobić, rozwiesić,mieszkanie posprzątać albo poprasować jak cos jest, ale tak jak dzisiaj to tylko TV oglądałam :-)

livastrid nawet 76 ,mam nadzieje ,ze to wkrotce sie skonczy ,bo mnie benzyna zabije(nawet jezeli jezdze na gaz):dry:
anastazja kawalek spodnicy albo majtek z nogawkami:-D:-D

dobre są te majtki z nogawkami :-)

A ja sie przed chwilą usmiałam z babcinki , bo u mnie przed witryną stoją katalogi różnych biur podróży, a jak to w katalogach więcej obrazków niż tekstu. Babcia po kolei przejrzała wszystkie i grzecznie odłożyła na miejsce ( chyba stwierdziła że żadnych plotek tam nie znajdzie ) ale dotarła do ostatniego katalogu z Ecco a tam opisane są objazdówki do Chin, Japonii itd. no i więcej tekstu jest ( tak sobie to tłumaczę ) szybko schowała do swojej siatki rozglądając się dookoła i poszła :-D:-D Raczej nie wygląda na taką ( nawet nie chodzi o finanse tylko o "fizyczne przygotowanie" ) która by była chętna na wyjazd do Chin czy Japonii.

Co za naród, jak coś stoi/leży darmowego to biorą nawet jak to się im nie przyda :szok:

to masz niezle juliana

ta, taki narod, ze jak tu przyjezdza i jak widzi ze cos przed sklepem lezy to znaczy, ze za darmo, juz nie mowie o sklepach bez obslugi typu wez i zaplac do koszyka:-p

Anastazja ,boludzie w Polsce sa nauczeni,ze wszystko moze sie przydac i z kazdej rzeczy mozna zrobic uzytek a zwlaszcza tacy starsi ludzie ,ktorzy nie maja za wiele pieniazkow,bo emerytury glodowe maja.Takia gazetke mozna:
-poczytac (jak jest troche tekstu)
-pomarzyc o dalekich podrozach(jak to sie teraz ludziom powodzi)
-dobra rozpalka do pieca

juliana rozpalalas kiedys na papierze kredowym?

to jest akurat wybitnie do kitu rozpalka,
ale fakt starsi ludzie maja w mentalnosci, ze cos im sie moze przydac,

ja bym sobie z gazetki czapke do malowania scian zrobila:-D bo fajna taka orientalna z chinsko-japonskim klimatem male feng-shui w domu przy remoncie by sie przydalo:-D

a nie ma w pl zwrotu za kilometrowki do pracy juliana?

tak , Ja wiem że zwłaszcza ludzie starsi zajmują się takim zbieractwem .
Livastrid - czapka do malowania :-D:-D:-D:-D już to widzę, to byś musiała chyba całe miasto pomalować , bo to ładna cegła była z 250 str:-):-)

a co do biedności emerytów, to nie wszyscy są tacy biedni , nie raz byłam świadkiem w banku jak babcinka się pyta kasjerki ile ma na koncie , najmniej slyszałam 50 tys !!!
Dzisiaj chyba mama taki humor trochę "agresywny":angry: ale że jeżdże komunikacją miejską wraz z tymi staruszkami, to widzę jacy to oni są schorowani i biedni , jak biegną na autobus to przede mną dobre parę metrów i tempo takie że tylko pozazdrościć, a wsiadają do autobusu i zaczyna się ..... umiera ...... młodzież to teraz jest nie wychowana itd . a to że człowiek z zajęć do pracy jedzie a później wraca po całym dniu wykończony to ich to nie interesuje .
Ależ się rozpisałam , sorry :sorry2:

reklama
ewolucja, anastazja:-D, fakt, starsi niby tacy a zawsze pierwsi w autobusie np, moze na jakims speedzie jada:-D swoja droga tez malo ich interesuje jak kobieta jest w ciazy, tu mam zastrzezenie do pan, bo panowie sa troche inni

mam duzy dom, najwyzej procz czapki posluzylo by za ochrone podlog

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry