reklama

Mamusie w 2012

reklama
widzisz, maron, pojawil sie, nastepnym razem sie nie stresuj, no, ale fakt mogl zadzwonic

trina
, ja tam szanuje uczciwych kierowcow:tak:

mowilam, ze bedzie jeszce sypac. Ja mam ten komfort, ze jak u mnie zejdzie snieg to juz na 100% sie jnie pojawi. Chyba, ze w ogole pogoda by sfiksowala.

Lelek - lepiej?

lazurowe, bylo by fajnie gdyby wlosy przyszly i nie musialabys sie tym stresowac przed wyjazdem:tak:

wyma****e, ale brzydki wyraz napisalam, bo sie zaraz ze smiechu poplacze, co za pacan sie tu brzydkimi wyrazami zajmuje:-D:-p:-D

Ostatnia edycja:
do 20.00 :crazy:
mam nadzieje, ze bedzie juz grafik na nastepny tydzien, bo w przyszlym tyg. z tego co wiem bedziemy pracowac po wiecej godzin :-) a musze sobie rozplanowac czas na porzadki przedswiateczne i pichcenie ;-)

Maron nic się nie martw, ja też niezorganizowana i w dodatku bałaganiara. Dzieciaki zmuszają mnie do tego, żeby wstawać z rana (bo przedszkole) nawet jak mam 2 zmianę, a wtedy wiadomo leniuszek w człowieku siedzi. Najbardziej się obawiałam jak to będzie z przedszkolem właśnie, żeby odprasowana chodziła Madzi itd, ale teraz chodzi dwójka i wyglądają przyzwoicie :)

Jak trzeba to się człowiek moblizuje i nawet z żelazkiem o 6 rano można się "zaprzyjaźnić" :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry