reklama

Mamusie w 2012

lol,
nowy kierunek wycieczek mowicie:-D

wika, pisalam jakis czas temu, ze zalatwiam bardzo wazne sprawy, wazniejsze niz cokolwiek. To wlasnie to.
a w ogole moze mi powiesz jak sie wymawia Prusy po n?

jestem dzis leniwa, nie chce mi sie pisac
slonecznego i cieplego dnia:tak:

Agnieszka
a Ty kiedy sie wczasujesz z rodzina?To jakos tak na dniach, nie?

reklama
witam dziewczynki dopiero teraz mam chwilkę, zeby napisać bo w rozjazdach bylam
bylismy u pani pediatry przyjęła nas na stronę chorą, ale w gabinecie dzieci zdrowych. No i tak dała skierowanie na badania krwy IgE całkowite, testy pokarmowe (177 zł musimy zapłacić) do tego cała morfologia+ żelazo + mocz, wszystko mamy jutro. Powiedziała, ze badania takie mogą wykluczyć alergię pokarmową no i powiedziała, ze Sebek moze miec alergię np na wszystkie warzywa zielone a konkretnie na ich składnik. Przy okazji tych testów wyjdzie czy Sebuś ma alergię na gluten czy nie więc powiedziała, ze mamy się wstrzymać :) co jeszcze a dostaliśmy 2 maści robione jedna na dzień łagodząca objawy a druga niestety ze sterydem, chłodząca, ale stwierdziłam, ze posmaruje mu tą sterydową, zby te najgorsze rany zeszły:( Fenistil bierzemy 2xpten leko3 krople nie wiem czy mogę dawać mu więcej, ile Wy dawałyscie, te które podawały ??A wiec jutro jedziemy na te testy wiec zobaczymy co i jak.

Bylismy na testach Sebusiowi pobrali krew nawet nie zapłakal a był kłoty dwa razy jestem z niego dumna:) wyniki najwczesniej za 2 tygodnie:) Bylismy u neurologa powiedziała, ze z Sebusiem wsio dobrze, ale mamy byc pod kontrolą po jakiego grzyba nie wiem nie mam zamiaru ciągać dziecka po lekarzach...
kupilismy fotelik 9-36 Recaro sport young niebiesko-czarny - Sebuś wygląda w nim uroczo :) - bagatela 770 zł no i teraz jestem na etapie kupowania krzezsełka do karmienia.
Bylismy w restauracji i dopiero teraz jestesmy w domu.
to fotelik Recaro Young Sport (2.0) 2011 9-36 kg - tanio!
a to krzesełko KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY MIX 3 KOLORY (1559349071) - Aukcje internetowe Allegro

kupilismy fotelik 9-36 Recaro sport young niebiesko-czarny - Sebuś wygląda w nim uroczo :) - bagatela 770 zł no i teraz jestem na etapie kupowania krzezsełka do karmienia.

Pajkaa my też mamy ten sam fotelik tylko szaro-pomarańczowy i jesteśmy bardzo zadowoleni:-D materiał miły, a Bartusiowi chyba dobrze się w nim jeździ:tak: cena rzeczywiście trochę powalająca, ale będzie bardzo długo służył:-D a krzesełko do karmienia też mamy bardzo podobne tylko Bartek już się nauczył z niego wychodzić, a jakoś nigdy go nie zapinaliśmy i teraz jak tylko zje to trzeba go wyciągnąć, bo inaczej sam wychodzi:baffled: trzymam kciuki za wszystkie badania i wyniki:tak:

Hejka! ;-)
Przeczytalam wszystko, ale oczywiscie juz zapomnialam co komu mialam odpisac :sorry2: Bylo cos o wakacjach nad Morzem Czerwonym. Widze, ze sporo was tam wypoczywa, a niektore to wylatuja niebawem :-) Ja juz tam bylam i zdazylam wrocic przedwczoraj ;-) Nastepny wylot za miesiac :-D Dzisiaj otrzymalam ten stroj kapielowy, ktory zamawialam na Allegro. Jest przesliczny :tak: Obawialam sie troche o gorna czesc czy bedzie pasowac, bo ja mam takie troche nieksztaltne piersi, ale uklada sie idealnie :-) Jestem bardzo zadowolona. Do tego bylam zrobic paznokietki. Podobaja mi sie srednio, ale juz zawsze lepsze niz moje wlasne :-p A wam jak dzien mija kobitki?
dana to zapraszam do Kassel na kawe i ciacho ;-)
Lelek daj znac jak tam z Miloszkiem. Mam nadzieje, ze lepiej :tak:

Livastrid- Preussen, czyt. projs(e)n. To "e" jakby go nie było.

Zajrzałam tylko na chwilkę. Przyjechałam ze szkoły, muszę zrobić jakiś obiad. Dobrze, ze Igor ma z wczoraj. I mykamy na dwórek bo jest ślicznie u mnie

No tak, sliczna pogoda i nikogo nie ma... A u mnie nie jest wcale tak cieplo :no: Dzisiaj slonce za chmurami i troche wieje :dry: Z braku zajecia posprzatalam mieszkanko i moge wam teraz pokazac te moje pazurki :-)

DSC00978.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry