Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zartuje, ale nie gustujemy w takich pieskach

. Poza tym podbrzusze cały czas mnie lekko pobolewa, to nawet nie ból, tylko takie jakby ciągnięcie i mini-skurcze. No i znowu opycham się ciastem i chrupkami orzechowymi na zmianę- mam nadzieję, że pójdzie mi w biodra!
:-)
Od kilku dni mam meeega apetyt. I jestem rozdrażniona- pewnie to na @, am przyjść lada moment (niedz- pon).- szkoda...:-( Sorki, ale nie mam dziś weny na pisanie. Lelek- ubawiłam się twoim opisem wakacji

. Lazurowe- ładne pazurki, ja sobie robię tipsy od ślubu, ale takie żelowe, mi się trzymają dość długo, jakieś 5-6 tyg. Robi mi koleżanka. Aga- zdrowiej szybciutko! Nieźle cię wzięło, skoro aż antybiotyk
.
A teraz przytula go, bierze na spacery, doglada i przeglada z kazdej strony
Narazie nie ma dzidzi, wiec jest ok, ale potem zobaczymy. To idz teraz sie wyspac kochana. Kolorowych ;-)
Co do opychania sie, to ja raz mam tak, ze jem nawet jak glodu nie czuje, chlone jak odkurzacz, a potem z tydzien prawie nic nie tykam
No moze jogurty i jakies lekkie zupki. Teraz jestem wlasnie na tym etapie i ciesze sie, bo przed urlopem to fajnie jak brzusio troche sie schowa ;-) W koncu trzeba jakos przyzwoicie wygladac w tym nowym kostiumie kapielowym :-) Wspolczuje sprawdzania testow, ok. 100 mowisz?
Ale dasz rade, &&&& trzymam ;-)
Anastazja, Ty weź Lelcię za wspólniczkę i będzie Ci nagabywać klientów na wczasy

Trzymam &&&&.:-) I łączę sie w bólu z Tobą co do klasówek, też mam trochę sprawdzania w weekend:-(
Gdzie Ty chcesz go chować???
Chudzinka z CIebie niezła a marudzi na swoj wklęsły brzuszek