reklama

Mamusie w 2012

Ach, bo te zbliżające się święta wprowadzają straszny bałagan w życiu. Ja już czekam aż to się wszystko skończy. Pragnę powrotu do normalności. U mnie nic nowego.
Jak sobie poczytałam, że głodna jesteś, to też zgłodniałam :-(. Widoki na coś do jedzenia niestety za ok 2-ie godziny :(
My w czwartek mamy śniadanko wielkanocne dla naszych podopiecznych. Wtedy na głód na pewno nie będę narzekać :)
A ty może przespaceruj się do tego sklepu. Do której pracujesz? Wiesz jak Polak głodny, to zły.

Już jestem po zakupach , serek wiejski - i akurat nie chcę mi się już jeść, bo zapiłam głód szklanką wody i szklanką soku:-D
A u mnie coś dziwnego , myślałam że @ się już rozkręca a tu tylko takie małe cuś wodnisto-brązowe i ...... cisza, już bym wolała żeby dzisiaj był ten 1 dzień , no bo nie lubię chodzić z "ochraniaczem" w majtach :-D:-D:-D

dana - no to nie ładnie, mój mąż pilnował żebym szybko się "pozbyła" swojego nazwiska, został tylko jeden bank gdzie mają moje stare nazwisko :tak::tak:ale nie chcę mi się tam iść :-p:-p
maron - nie miałaś dzisiaj mieć wolnego ?
isana kiedy teścik ? jutro czy jeszcze dziś był robiony ?:-)
mama sówka - 60 rocznica ślubu ,no no ładnie , moi dziadkowie chyba 55 w tym albo przyszłym roku będą świętować, jak imprezka urodzinowa - szykujesz coś ? 3 weekend pod rząd impreza :-D:-D ( tak dla jasności, teraz święta, za tydzień długi weekend, a 3 weekend - 7 MAJ!!;-))

reklama
anastazja a ma dzis wolne :-) nie mialam czasu wczesniej wejsc, bo rano siedzialam u fryzjera 2 godz :-D zrobilam sobie safran i nawilzanie wlosow :-) pozniej zakupy, obiadek, o 14.00 pozbylam sie meza ;-) i zaraz lece sprzatac, tak mi sie nie chce :wściekła/y:
byc moze juz w tym tyg bedziemy miec pieska w domu :-)
Iza, no tak dla dzieciaczkow to duza atrakcja :-)
Isana
to Ty jeszcze nie testowalas?? :wściekła/y:

maron to pokaż nam swój nowy image :-) na wiosne kobiety się zmieniają:tak:
a ja jestem dzisiaj mega zakręcona, napisałam w mailu do drukarni tak : " Zapiliśmy na allegro ....."

mama sówka to uroki rozne mialas w weekend, fajnie, ze chlopak sie wyszalal na basenie:tak:

martolinka
pamietamy, pamietamy:tak:

dana trzymaj sie, wkrotce przejdzie;-)

zjola ja tez nie lubie tego bajzlu przedswiatecznego

a co na allegro zapijalas anastazja:-D;-) najedzona juz;-)moj tez pilnowal bym panienskie wszedzie pozmieniala, teraz tego zaluje:-p

ja niefotogeniczna jestem, nie lubie cykac fot sobie
maron Ty nie pitol lepiej, klamczuchu:-p:-p:-p

a dzis moje dziecko na widok wszystkich sasiadow zaczelo wyc i to strasznie, chyba sie zaczelo:baffled: wstretny maly wyjec:laugh2::-p

dajcie spokój , dopiero mój mąż mi zwrócił na to uwagę bo mu przesłałam maile. a zapijałam projekt ulotki :-D:-D:-D już prawie gotowy - teraz tylko do drukarni , ale nie ma szans żeby przed świętami się wyrobili z wydrukiem :no:
Ja tam tych świąt wielkanocnych jakoś nie czuję , poza tym i tak do teściów jeździmy więc Ja tyle co w domu porządki robię , ale to bardziej dlatego że chowam zimowe rzeczy i wyciągam letnie no i tak przy okazji zawsze się kurze wytrze :-D:-D
livastrid - aż takich strasznych sąsiadów masz ?:crazy:

reklama
A Ja myślę że jak się na wakacje wyjeżdża to właśnie wtedy jest taki dzień gdzie można nic nie robić ( oczywiście pod warunkiem że się nie ma jeszcze dzieci )
jeszcze prawie 2 godz , normalnie umieram dzisiaj , tak mnie boli brzuch :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry