reklama

Mamusie w 2012

reklama
Chętnie podrzucę bilet:-) Wiecie co, jakoś nie lubię tego regionu:-) Fajnie byłoby nie musieć znów tam lecieć:-)
A moja sąsiadka ( rówiesniczka moja zresztą )urodziła ostatnio chłopczyka. To już jej trzecie dziecko:-) Jestem kurczę zazdrosna:-D:-D

Tez bardzo serniki lubię:-D:-D

Ja też jestem zazdrosna, dowiedziałam się że koleżanka jest w 4 mies. ciąży, żyja we 3 ( mają córcie -jestem jej chrzestną:-)) za 2 tys. bo ona nie pracuje, a do tego wynajmują mieszkanie, a nam się cały czas wydaje że nie stać nas na dziecko a tu takie coś:-(
lelek - to gdzie ten sernik ? Dzisiaj z tego całego załamania obżeram się słodyczami i opijam się alkoholem

bo wiesz anastazja to jest tak, ze jak juz ma sie dziecko to sie kombinuje by przezyc a jak sie go nie ma to sie mysli, ze sie nie jest w stanie go wykarmic

reklama
anatomicznie tylko srednica jest wazniejsza a tak ptak moze byc sobie nawet na 4 cm;-)

wlasnie odnosnie rozmiarow to zawsze jak mi facet cos gadal to mu swoj telefon pokazywalam i mowilam ze statystycznie kobieta jest taka gleboka i z taka srednica:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry