reklama

Mamusie w 2012

reklama
Krzyk 4 mówisz?:-) Ja w kinie tez juz dawno nie byłam. Nie chce mi się.:-) Jak już to w tv, jak chcę coś nowego i mam czas/chęć to na kompie:-)Ewentualnie zgrywam na płytkę i zapuszczam na dvd:-D

no nie chce sie pochwalic...

no ja z lenistwa wlasnie nie chodze, denerwuja mnie wkolo ludzie i w ogole. A w chalupie moge pauze zrobic, papu przygotowac i wylozyc sie w lozku z mezem.

Anastazja nie trzymaj nas w nieświadomości, bo będziemy musiały same się domyślać:-D
A tak swoją drogą to może dobrze byłoby się wybrac kiedyś do kina? Hmm... tylko zanim się zbiorę ( o ile będzie leciało cos co mnie zainteresuje) to pewnie sporo czasu upłynie:-)

Anastazja nie trzymaj nas w nieświadomości, bo będziemy musiały same się domyślać:-D
A tak swoją drogą to może dobrze byłoby się wybrac kiedyś do kina? Hmm... tylko zanim się zbiorę ( o ile będzie leciało cos co mnie zainteresuje) to pewnie sporo czasu upłynie:-)

Livastrid właśnie:-) Mi najlepiej się ogląda film w pozycji leżącej, lub tez półleżącej i przytulając się do męża:-D Poza tym nikt nie szeleści, nie smieje się głupio w nieodpowiednich momentach i nie zasłania ekranu głową:-)

Oj, coś mi się pomyliło. Mam posta pod postem.:-( Mój błąd:-)

no dobra dobra jestem, szukam jakiejś sukienki na allegro:-)
horrory to nawet w domu baaardzo rzadko oglądam , później mi się wydaję że coś stuka, chodzi i zaraz wyskoczy z szafy:-D:-D:-D:-D

idziemy na Niepokonani, jeszcze rozważaliśmy Między światami.

ja właśnie z lenistwa też mało wychodzę do kina ,a dzisiaj jakoś tak naszło, mało ludzie będzie bo kupowaliśmy bilet o 13 i były tylko 2 miejsca zajęte :tak::tak::tak:
Ja cierpię na klaustrofobię i przez pierwsze 10-15 min. uspokajam nerwy :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry