reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej Lasencje :)

Ja tylko na chwilkę, jestem padnięta po pracy, a jutro kolejny taki zrypany dzień!!!!!!

Kobietka witaj :)))

A ja rocznik 83. Czyli wszystkie młode dooopeczki jesteśmy:-p:-p

qurcze no moglyby jakies starsze zrobic tu nalot, no, ale wika, toc Ty tylko rok mlodsza ode mnie a potem tylko 2 lata mlodsze dana i Lelcia itd itd wiec i ja mloda 20-tka jestem:-p:-p:-p

myszor uspiony:-D

Ostatnia edycja:
Livastrid- a jak!!! młode laseczki jesteśmy;-);-) A zresztą, kobiety o wiek sie nie pyta:-p więc cichoszaaaaaaaaaa:-D

lecę się odchamić pod prysznicem:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No livastrid masz teraz trochę luzu:-) No pewnie, że młode! nie ma innej opcji:-)

Aaaa się miałam zapytać: jak tam ząbki małej?

Ostatnia edycja:
a przebija sie powoli pierwsza jedynka, w dzien bylo lepiej niz wczoraj, dana, trzeba to przezyc i juz;-)i tak mama i dziecko zabkuja:-D

bardzo mlode jestesmy, wika, innej opcji nie ma:-D:-p:-D
ja wlasnie wylazlam spod prysznica
i ide w kimono, jak sobie rundke w grze zrobie

Lelcia swoj wlasny tez powinnas pisac, bo potem wnuczke bedziesz zatrudniac

papa,
milej nocki

livastrid, kiedys pisałam ale pózniej zniszczyłam zeby mąz za duzo sie nie dowiedział:-D
dobranoc Wam!

a lazurka to chyba miała dzis wrócić do nas???

Livastrid w jaką grę grasz??

Isana- jak się czujesz nasza ciężaróweczko ?? :-D

Lelek- i jak Ci idzie pisanie?? Zapodaj przepis na tą ssałatkę z kurczakiem!! Bo mi smaka narobiłaś:-p

Co do pamiętników, to ja pisze Igorowi. Zaczęłam, jak Mały miał jakiś miesiąc i co kilka dni staram się coś mu tam szrajbnąć. Żałuję tylko,ze nie zaczęłam pisać w ciąży. :-( Na przyszłość będę już pamiętała, zeby zacząć pisać wcześniej:-p

JA tteż mykam,

kololowych senków:-p:-p

reklama
wika
np paczka ugotowanego ryzu
2 piersi
1 swieza papryka czerwona
kukurydza
puszka ananasa
majonez curry sol pieprz

Piersi w kostke usmazyc z przyprawa zlocista i pieprzem. Ostudzic, wymieszac z pozostałymi skladnikami, oczywiscie papryke i ananasa pokroic, dodac majonez i duzo curry. Gotowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry