Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja od rana caly czas zajeta bylam. Najpierw zakupy, potem sprzatanie, nastepnie gotowanie... ehh... Ale nie jestem zmeczona jak sobie pomysle, ze za 2 godzinki imprezuje

Ja tylko w garnkach mieszalam
Teraz lece zakrecic sobie troche wloski ;-)
, w tym roku zadnego i mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy 
chociaz ja wole zdecydowanie takie delikatne i prosciutkie ;-)
Jakieś news’y??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA, WSZYSTKIM DZIECIOM I TYM WIĘKSZYM DZIECIOM TEŻ ;-)
mam nadzieję, że wygram te miliony ;-) Noooo i jak za starych dobrych czasów zabrała nas na pizze

Jejciuś jak ja bym chciała mieć do czekanie już za sobą :-) a tu do potencjalnej @ jeszcze kapkę ponad tydzień :-( Muszę jakoś załączyć tylko i wyłącznie pozytywne myślenie…
zrobimy Ci bramę ;-)
mimo, że wolę delikatniejszą biżuterię, to ten pierścionek mi się bardzo podoba 

nie ma zwykłych letnich butów na szpilce , są same czółenka:-
trzymak kciuki kochana i na razie nie dziękuję, ale za to jak się uda… wycałuje Was wszystkie ;-)
właściwie rok czekałam na to, żeby móc się o Niego starać, więc teraz jestem niecierpliwa :-) A praca na siebie jest (moim zdaniem) zawsze korzystniejsza, mimo że często cięższa ;-) Ale co to tego nie powinnaś mieć wątpliwości-pracujesz na siebie i od nikogo nie jesteś zależna 
Borys jeszcze zostal. Znajac go to pooooozno wroci. Normalnie w szoku jestem. Wyobrazcie sobie ze wyladowalam nad Morzem Czerwonym 
Kurcze, przeciez bilet mam na tydzien pozniej
Nie rozumiem tego w ogole. Po 3tc @? Zawsze byla regularnie, a teraz doopa
Ale ja cos czulam, ze w 9dc mialam owulke. Jednak dobre przeczucie wtedy mialam, chociaz nie chcialo mi sie w to wierzyc. A teraz sie sprawdzilo. Mam nadzieje, ze za 5 dni mozemy dzialac. Jak myslicie? :-) Powinnam sie chyba cieszyc, co? Chociaz na serio nie moge w to uwierzyc do konca, bo zawsze u mnie wszystko gralo jak w zegarku