reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Fleur dzięki :-)
Wiadomość dotarła i numer już sobie zapisałam.Jutro jak będziesz aktywna na bb to puszczę Ci sygnał żebyś wiedziała że to Ja i zapiszesz sobie mój numer w razie"w" :)
Dobranoc i spokojnej nocy życzę wam:)
Ja nadal czekam na męża:-/

reklama
Hello,
u nas pogoda mieszana, raz slonce raz deszcz. Nie za bardzo mi to odpowiada, bo chcialam wywiesic pranie na taras a tu zonk. Wlaczylam wiec suszarke, trudno. Fajnie ze juz jest weekend, choc dla mnie kazdy dzien jest weekendem, poniewaz jestem jeszcze pare dni na wychowawczym. Od wtorku wracam do pracy.
Agnieszka, w marcu na Majorce bedzie pewnie chlodno, ale dobrze bedzie zwiedzac:tak:
Fleur, wiek swoja droga a samopoczucie swoja. Ja sie tam czuje caly czas na 25:-D. Co do plci, to wlasciwie bez znaczenia, chcemy zdrowego bobaska a reszta mniej wazna:tak: Choc maz po cichu marzy o corci;-)

Cześć dziewczyny! Miło widzieć, że coś tu się powoli rozkręca...:-):-):-)
Wczoraj nic nie pisałam, bo szukałam po Internecie mieszkania- kilka ciekawych ofert sobie wypisałam, pokażę mojemu mężusiowi i będziemy sukcesywnie chodzić i oglądać.
Już nie mogę się doczekać, aż będziemy już na swoim... będę wtedy taka happy...:happy2:
Jeśli chodzi o moją pracę, to niestety z jednej szkoły otrzymałam już odp.- negatywną:-:)-:)-(, mam nadzieję, że z dwóch pozostałych coś wyjdzie- trzymajcie kciuki!!!

Agnieszka- fajne plany z tą Majorką! Też bym chciała kiedyś tam polecieć...:-) kto wie, może już w 3- z dzidziusiem???;-)

Aga29- to mnie trochę pocieszyłaś, dzięki, kochana!!! Skoro ty urodziłaś m.w. w wieku 30 i 33 lat, to jestem teraz pełna nadziei, że i nam się szybko uda zafasolkować i urodzić zdrowe baby (wbrew temu, co niektórzy w mojej rodzinie mówią, że dziecko po 30-tce to już baaardzo późno i że może być chore... a tego bym nie chciała, staram się ich nie słuchać...:no:) A 3 lata różnicy, jak macie, to bardzo fajnie...:-)

Fleur- witam cię i tutaj! Co tam u mnie dokładnie, to napisałam ci na privie;-)
A tobie życzę powodzonka w realizacji celów: tych o dziecku i tych o domku!!!:-):-)

Misia- co tam u ciebie? Chyba jesteś mocno zajęta? Jak egzaminy? Zaproszenia na ślub wysłane?

U nas dzisiaj pogoda się popsuła,a myślałam, że sobie w weekend posiedzę na ogrodzie i się poopalam, a tu lipa...:-( Mój P. teraz namiętnie ogląda mecze, więc nie muszę się nim cały czas zajmować, mogę więcej pogadać tu z wami.:-p
Ok, idę dalej szperać na necie w poszukiwaniu naszego mieszkanka....

U mnie popoludnie raczej pod znakiem porzadkow. Dzieciaki bawily sie w ogrodzie a my sprzatalismy i pielilismy ogrodek. Ciekawe, czy ubylo mi troche sadelko po tych wyczynach:-D.
Isana, zycze Ci, bys szybko znalazla fajne lokum. Trzymam kciuki, by sie udalo:tak:. Ja jestem tez fanka pilki noznej i z checia razem z mezem wieczorem zasiadamy przed tv i ogladamy. Dzisiaj tez bedziemy kibicowac.

Witam Was dziewczyny
U mnie weekend mija samotnie bo moj M w pracy, bedzie dopiero po 22 :( Ja cały dzien zbieram sie za sprzatanie i zebrac sie nie moge len wlazł ;)
Isana my tez sie nie mozemy doczekac zeby juz byc na swoim tak jak pisałam po urlopie zaczynamy szukac domu mamy juz upatrzone oferty tzn wiemy jaki dom chcemy kupic . Co do Twojej pracy to trzymam kciuki , masz jeszcze dwie oferty wiec napewno cos z tego bedzie .
Agnieszka jak tam grilowanie ???
Aga29 jesli chodzi o moj wiek to czasami jak ktos mnie sie pyta ile mam lat to pierwsze przychodzi mi na mysl 25 a pozniej kobieto masz juz 31:szok: U mnie jesli chodzi o piłke nożna to całe szczescie moj M nie lubi jej tzn czasami oglada ale nie jest zapalonym kibicem wiec mam spokoj ,dzis widziałam angielskiego kibica w barwach angielskich do tego szedł ze swoim psem i pies tez miał takie fajne wdzianko w barwach klubowych hehehehhe
Aga wysyłam mojego bociana do Ciebie z dziewczynka

hej dziewczyny :) wlasnie was znalazłam :)
mam 6.5 miesiecznego synka Pawelka :) z Listopada 2009 :) i bardzo chcialabym aby kolejna kruszynka przyszła własnie w 2012 najlepiej maj-czerwiec haha :) ale se ustaliłam ;) no ale fajnie by było.... jednak nei wiem czy pozwoli mi praca i sytułacja finansowa... w sumie chciałabym juz ale wiem ze teraz było by ciezko zreszta po cc trzeba odczekac :)

Czesc DZiewczyny widze, ze watek sie rozkreca :-)
U mnie goraco i pod wzgledem temperatury i egzaminow, pracy... Szkoda gadac. Chcialoby sie wyjechac, ale przed nami tyle decydujacych rzeczy , ze przekladamy wakacje najwczesniej na luty ;-) Planujemy na narty do Włoch jechac i ile nie zafasolkuje do tego czasu, ale jesli tak to i tak pojedziemy i ja bede odpoczywac a Moj Wariat bedzie jezdzil :-p

Zaproszenia bedziemy mieli we wtorek takie ladne zrobilismy z wlasnym projektem w srodku :-) i wtedy zaczynami rozdawanie i wysylanie :-) W czwartek juz przymiarka sukni, ale i dwa egzaminy jeszcze w tym tygodniu przede mna. Ale na 1000% wrzesniowa poprawka bedzie nie unikniona, chociaz i tak w domu to sie nie bedde nudzic :-p

Pozdrawiam Was Dziewczyny!!

Kasiula witaj i rozgość się:))
Fleur jednak dziś grilla nie mieliśmy,mąż zabrał się porządki w aucie a Ja zajęłam się obszywaniem foranek do Alana pokoju potem gotowanie i tak jakoś zleciało ale pewnie nie jeden grill jeszcze przed nami:))
Misia jak dostaniecie zaproszenia to wklej foto pliss:))

Życzę miłego wieczorku!!

Ostatnia edycja:
reklama
Fleur, fajowy ten bociek, tylko niech mi nie ucieknie do 2012:-D
Kasiiula, witaj! Widze, ze Twoj synus z tego samego roku jak moj mlodszy, tyle ze moj jest dokladnie pol roku starszy:tak: Zycze Ci, zeby plany sie spelnily, jak zalozone:-). My tez tak dokladnie planujemy i chcielibysmy urodzic na przelomie czerwca i lipca.
Misia, dobrze bedzie, a jak poprawka sie trafi, to trudno. Pamietaj, ze co Cie nie zabije to Cie wzmocni;-)

Do góry