reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Baby2012 a Ty kiedy zaczynasz starania?

Najwczesniej to chyba w marcu przyszlego roku. I raczej nie da rady tego przyspieszyc choc chcialabym bo za miesiac stuknie mi trzydziestka wiec mlodziutka mamusia i tak nie bede. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie w miare szybko i bez problemow. Z mala zaszlam w ciaze w 3 czy 4 cyklu ale sie specjalnie nie przykladalam, obylo sie bez mierzenia temperatury, wykresikow, analizy sluzu itd :-)))) . Bylam bardziej na luzie ale teraz zegar biologiczny tyka znacznie glosniej wiec bardzo sie niecierpliwie....
No ale narazie musze sie zadomowic w tym watku...

reklama
Po nowym roku kurcze to już niedługo i będą fajerwerki znowu lubie ten okres zimy święta (sprzątanie do upadłego:sorry:),gotowanie (jedzenie znika wiele szybciej niż powstało), ale to wszystko jest tego warte kolędy szkraby pod choinką szukają prezentów (ja mam czape Świętego Mikołaja) piszczą śmieją się i biją o zabawki śpiewamy kolędy idziemy na pasterkę potem wracamy kobiety winko ,panowie coś mocniejszego potem idziemy spać ,a rano maluchy biegają i walą zabawkami nas po głowach i to wszystko takie piękne tym razem ma być 30 osób:szok:,ale ja jestem "zwierze" stadne i lubie to wszytko ,a dzieci szczególnie mogłyby mi na głowie siedzieć ,a ja mam i tak parcie na towarzystwo urwisów mama mówi na mnie przedszkolanka.:tak:

U mnie Święta Bożego Narodzenia różnią się tym że spędzamy je tylko w trójkę czyli Ja,mąż i synek i do tego dalekooooo od rodziny,smutno ale co zrobić w ostateczności da się przeżyć.
Potem 4te urodziny synka 1go stycznia więc będzie hucznie i wesoło:)
A po nowym roku odliczanie do upragnionego urlopu:)

witajcie Babeczki
nareszcie mam czas na bb:-D
M na treningu, u mnie mama jest, a ja przed kompem:-p
u nas pogoda paskudna, leje i wieje:no:
w pracy nawał, kolejne przetargi się zapowiadają:sorry:ale ja biorę dwa dni wolnego :rofl2:
co do Świąt to ja uwielbiam całą otoczkę, przygotowania, pieczenie pierników itd:tak:
do tej pory Wigilię spędzaliśmy pół na pół u mojej mamy a pół u teściowej, a w tym roku robimy sami dla naszej trójki:tak:
Devi, Kasik, Baby witajcie bo nie miałyśmy jeszcze okazji;-)

Ja też tak uwielbiam tą świąteczną krzątanine ;) Kupowanie prezentów szczególnie dla maluchów. My święta też spędzamy rodzinnie w duży gronie i to właśnie jest najfajniejsze ;)

Ja mam cichą nadzieję że już te święta będę spędzać z moja kruszynką w brzuszku ;)

Tez nie mogę doczekać się świąt :-) W zeszłym roku mała była jeszcze na tyle mała, ze nie było tego klimatu, teraz chodzi, gada, smieje się, chowa...dziadkowie mają świra na jej punktcie, oj będzie sie działo :-D

ja już pisałam o moich świętach... też uwielbiam tą atmosfere i 20 osób przy jednym stole choc twoarzystwo się już troche starzeje i zaczyna brakowac jakiegoś małego brzdąca który będzie przesiadywał pod choinka.
Ewula ja podobnie jak ty chciałbym miec już w sobie fasolke pod choinke choć u mnie w tym czasie może miec ledwie kilka dni bo pierwsze porzadne starnka planujemy własnie na grudzień :) A tobie w takim razie życze wspaniałego preznetu pod choinke :)

No właśnie powoli trzebza zaczac robic liste preznetow i pierwsze zakupy bo potem ciezko kupic 20 prezentow na raz :)

Aga- to Twój synek jest z 1-go stycznia?? Ale Ci się udało, możemy patrzeć na Twój suwaczek i odliczać dni do nowego roku ;) Mój maz jest z 31 grudnia wiec tez sylwestrowo

reklama
Witam się wieczorkiem:)
Wika rozumiemy zmęczenie,spokojnej nocy.Dobranoc:)
Anna25 witaj:)
Co u Ciebie?odezwij się do mnie bo mam coś dla Ciebie:)
Devi tak mój synek urodził się 1go stycznia o 22.25 :))
...a mąż też ma niezłą datę,szampańko-sylwestrowo-noworoczny chłopak:))))
samaola,ewula00ohhh zazdroszczę świąt w wielkimmm gronie rodzinnym:)

Do góry