• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Livastrid to chuchaj może się roztopi :-D

Sama nie wiem czy wolę mróz czy śnieg :dry:

U Nas -13, w piecu w ogóle nie gaśnie.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie drzewa dokupić :dry:

Livastrid to chuchaj może się roztopi :-D

ha ha ha moze balwana pojde ulepic:-D tylko zebym sie nie pomylila gdzie marchewke mam wetknac:-p

Sama nie wiem czy wolę mróz czy śnieg :dry:

U Nas -13, w piecu w ogóle nie gaśnie.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie drzewa dokupić :dry:

nie, no u mnie -2, osobiscie wole snieg:tak:, no z dokupywaniem opalu to porazka. Jak mozesz kupic to luz, gorzej jak wyprzedany.

Hej pipuchy:-D

Sorki ze tak wczoraj zwialam ale wyjec nie dal mi spokoju:no: w nocy nie spal kilka godzin, wstawal, kladl sie,gapil w sufit, siedzial kiwal sie na boki jak zombie, co chwile stekal no i obudzil sie o 6.30:wściekła/y:
ta trojka juz mu sie przebila a nie widze zeby inny zabek szedl, no ale moze mial zly dzien i noc:sorry:

u nas dzis-14 i szlag mnie trafil bo musialam jechac do miasta na zakupy, po recepte na mleko i do ubezpieczalni. I co???? ani do lekarza sie nie dostalam, papiera tez nie zalatwilam i zakupy tez do dupy bo nie mialam drobnej zlotowki na wozek i wszytko w koszyk musialam pakowac i ledwo dzwigalam:wściekła/y::wściekła/y:no i wiadomo wszystkiego nie kupilam:no:

kaamaa wlasnie tato mi oznajmil ze wegla starczy do konca miesiaca:wściekła/y::wściekła/y: a co to oznacza? ze bede musiala wyciagnac zaskorniaki ze skarpety i kupic opal:wściekła/y:

Tak tak livastrid, luty

Codziennie moj szop pracz zaskakuje mnie swoimi nowymi umiejetnosciami psotami;-) i nie raz to nie wiem czy cieszyc sie czy plakac:-D:-D

wylukal jak sie podnosi klape od drukarki i potrafi stac godzine przy niej i robic mi na zlosc:szok:

wskakuje na lozko i biega jak szalony po calym nie zwazajac na nic:wściekła/y:

jak sie kogos wstydzi to staje na glowie ale tak ze boje sie ze kark mu pojdzie!:szok:

lelek uuuuu..... a teraz jest najdroższy, przerąbane.

U Nas węgiel nie zdaje egzaminu, musi się palić w piecu żeby było ciepło jak się żarzy to nic nie daję :dry:

A drzewo tak poszło w górę że szok w tamtym roku brzoza była po 80-100 zł za metr a teraz od 150 zł się zaczyna :szok:

reklama
ta, teraz egzamin z matczynej wytrzymalosci;-) jeszcze trampolina z lozka, wyjadanie smieci spod kanapy i nocne chce sie bawic a jak nie to obraza majestatu;-)

do kitu, no ale jak trzeba kupic to trzeba, nic sie nie wymysli, no nie. Kiedys slyszalam o groszku weglowym czy jakos tak, pomoc lepszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry