• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

ta, malpka za mala jest do wielu rzeczy a chce je robic. A jak nie udaje jej sie to wrzask:tak: zastanawialam sie tylko po jakim czasie od takiego buju buju zacznie szurac kolanami.

Ja na dwor dzis na pewno nie wyjde, chyba, ze zalatwie sobie peryskop:-D

I prosze mi nie mowic nic o slodkich rzeczach, bo wczoraj wrabalam gigantyczna czekolade no i jak zwykle cierpialam:sorry:

reklama
Lelek jestem jestem:)
Jak syn śpi to Myszkin zaczał osaczanie mnie. Dzis uparł sie na zjadanie moich włosów :) co za futrzak
My wychodzimy do -10 obowiazkowo , jak jest nizej to nie ma opcji :)

no livastrid to zes nam tu sniegiem sypnela :szok: z tego co pamietam to masz skaze i dlatego cierpisz po czekoladzie?

o i juliana sie pojawila:-)

Kobietki, drozdzak juz sie piecze- z powidlami sliwkowymi:-D mniam, mniam, tak ze zapraszam a livastrid Ty sobie tez nie odmawiaj:-D:-D

I już w domu jestem.:tak: Uśpiałam Małego bo od 6 do 13.30 nie spał!!!!!!:szok: Moja Mama niezłą njazdę z nim dzisiaj miała:szok::-D:-D

Martolinka- jedyne wyjście to dokupić farby i pomalować to co odpadło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale muszę kupić 5 litrów, bo mniejszych nie ma:no::no::no: Baaaaaaarzdo drogi ten mój pomysł z tym szablonem będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lelek- ale masz ciastowe zachciewajki:-D:-D:-D Ja nie lubię piec ciast:-(:-( Na co mój M. bardzo narzeka, bo on z chęcią domowe ciasto jadłby na co dzień a nie raz na ruski rok

Livastrid- no to pięknie masz za oknem:szok::szok: Ale szczerze?? To nie zazdroszczę:no::no:

reklama
a mam sniegu po uszy i z tym peryskopem nie zartuje

ta drapalam sie wczoraj Lelek caly wieczor, akurat po drozdzowym to mam niezle paczkowanie w brzuchu;-)

wika, nigdy nie wiesz co sie moze stac, no ale fakt mozna sie naprawde wsciec, o masz moja odchodzaca tapete

pencil.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry