reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
siema!!
ależ się rozgadałyście :D aż miło :D
u nas pogoda pod chmurką ale ciepło i nie pada :D
wróciłam z pracy zjadłam obiad i siedzę i przeglądam forum :D
Razem z mężem wybraliśmy imiona już przy pierwszej ciąży...
synek: OLIVER, ALEXANDER (Olek- po dziadku)... Oliver wykorzystane już [*] ale Alexander został więc zobaczymy :)
córeczka: Lillyanne (Nasza polska Lilianna) , Gabrielle (Gabrysia) :) <--- tu mamy dylemat ale doszliśmy do wniosku że jak będzie córka to będzie miała to imię które pierwsze padnie do niej z naszych ust po urodzeniu ;D bo obydwa są piękne :)

martolinka ja musiałam wybrać takie żeby kiedyś tutaj dzieci nie miały z nim problemu jak będzie chodzić do przedszkola... i żeby w Polsce babcie nie miały problemów z wypowiedzeniem imion swoich wnucząt :) więc będzie olek lilka i gabrysia dla dziadków :D Alex, Lillyanne i Gabrielle dla wszystkich w uk :D podobało nam się jeszcze Lauren :D nasza polska Laura :)

Pomysł naprawde swietny. Imie integralnie wiąże sie z osobą . Przyjemniej bedzie dziecku , gdy rówieśnicy nie beda mieli problemu z wymówieniem imienia itp ;-)
Musze tego mojego brzdaca budzic , bo to nie jego pora spania i bedzie mi wojował do nocy

Rozczochrana to co powiesz na to ze chrześniaczka mojej mamy która tez mieszka w uk urodziła w zeszłym roku chłopca któremu dała na imię (nie wiem jak sie pisze , więc pisze jak sie mówi) batu- imię mongolskie. Za 4 lata planują powrót do polski.

Hejka :-) Wczoraj skonczyl mi sie internet i nie bylo mnie, dopiero dzis sobie doladowalam. Wrocilam wlasnie z salonu. Moje pazurki tak wygladaja. W rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze, bardziej sie swieca.

DSC01344.jpg

Jeszcze zrobie fote tej kiecki i wam pokaze, bo ta fotka co wczoraj Borys mi w niej zrobil nie podoba mi sie :-p

Ostatnia edycja:
lazurek! paznokcie piękne!!!! chociaż nie przepadam za różowymi paznokciami to te mi się wyjatkowo podobają.. sa takie naturalne i delikatne :) śliczne!
czekam na zdjęcie kiecki :D

EDIT:

nawet nie wiecie jak mnie korci żeby zrobić test ... masakra... tylko sobie w kółko powtarzam:
wytrzymaj, nie bądź ciota! dasz rade, cierpliwości :-D zostaw testy na następny cykl :-D lol

reklama
Do góry