reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

siema!
lazurek wyglądasz pięknie w tej kiecce :D znacznie lepiej niż wieszak :-D
bunny też robiłam tą wróżbę... wychodził syn i syn był... tylko że ja wróżyłam nad lewą ręką a nie nad brzuchem i wróżyło się aż obrączka się zatrzyma... wyszła mi trójka dzieci... syn , córka, syn i się zatrzymała... czyli kolej na córke :-D
co ja bym oddała żeby nie iść do pracy dzisiaj... chyba zadzwonie i powiem że się źle czuje... wszystko mnie boli po tym wczorajszym opalaniu ... do tego rano wymiotowałam... może jakiś udar mi sie przyplątał... a co ja bym oddała dzisiaj za deszcz i chłód... a tak to sie musze wiatrakiem ratować... pff... :confused2:

reklama
A ja powinnam dostać @ w piątek. Chyba. Nie jestem tego tak do końca pewna:-D W tym miesiącu wyjątkowo nie liczę ( staram się) dni. Tak więc moze być i prędzej:-) Ja tam po cichutku marzę sobie, że ze wczasów we trójkę wrócimy:-)
Lazurku, Wika szczęśliwej podróży dziewczynki:-) A Tobie Wika dodatkowo udanej pogody. Prognozy nie są zachęcające, ale może akurat w Łebie na przekór wszystkiemu będzie pięknie:-)

Rozczochrana ta wróżba z ręki to pokazuje jakie będziesz miała dzieci w przyszłości a ta nad brzuszkiem to pokazuje co masz za dzidzię w środku! Jak puścisz obrączke nad brzuchem 2 raz to pokaże czy będą bliźniaki a jak nie to sie poprostu zatrzyma. Zanim urodziłam Patryka to ta wróżba z ręki pokazywała mi chłopiec, dziewczynka, chłopiec i chłopiec. A po Patryku jest dziewczynka chłopiec chłopiec. Mojemu Piotrkowi cały czas pokazuje tak jak mi. Ale mam nadzieje ze na 2 sie skończy. Chociaż narzekać nie będę :-)

Mmona napisz napisz! Ja chyba będę testować w sobotę, bedzie wtedy 31 dc a jak nie wytrzymam to w piątek zatestuje. Ale zaczyna mnie boleć juz jak na @ więc chyba nie będę musiała.

Ostatnia edycja:
Bunny to ja teraz zgłupiałam... bo mi po Oliverze dalej pokazuje chłopiec dziewczynka chłopiec... czyli że mój aniołek malutki się nie wlicza?a mojemu mężowi wychodzi chłopiec dziewczynka i sie zatrzymuje.... smiał się że bede miała 3cie dziecko zkimś innym :) on w te wróżby nie wierzy :-)

Ogarnęłam wszystko juz... ufff.. nawet samochód doprowadziłam do porządku, i podszykowałam obiad :))

Widzę, że wiele z Was będzie na dniach testowało :)) Za każdą trzymam mocno &&&&&

i Fajnie wróżby macie... muszę spróbować :)

To ja juz nie wiem... Mi sie wszystko zgadza. Mój w to wierzy bo wokół nas wszystkim sie sprawdza nawet kuzynce która po wypadku samochodowym niby nie mogła mieć dzieci.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry