Mysza1984
lalllalalala ;-)
Haha ja tylko przypuszczam, że ona tyle waży. Nie mam pojęcia dokładnie, ale obstawiam, że 10 kg przekroczyła. Ma rok i 2 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też się boje 2 ciąży ale tak sobie myślę, ze jak Julii nie było to miałam dużo mniej siły i bałam się jak sobie z nią poradzę i jakoś idzie więc ciąże jakoś przetrwamyMartolinka, Igor śpi do 7-7.30 (przy dobrych wiatrach), a i zdarza się, że budzi się o 6.30. Ja tez już kiedyś pisałam, ze strasznie się boję, jak to będzie w drugiej ciąży przy Małym.. i tak jak Ty bardzo dużo spałam, potrafiłam obudzić się o 7, wyprawiłam M. do pracy i o 10.00 spałam znowu, jakies 1,5 h koło 16.00 powtórka z rozrywki
No nic, będziemy się martwić, jak już nadejdą takie czasy
Ja mam na tyle dobrze, ze mieszkamy z rodzicami więc w chwili kryzysu, hop siup Igora do babci
Pajka zatrucie jakieś??
U nas na grudniówkach 09 też jest zamknięty ale zasad dostępu nie ma, ale na otwartym już w sumie nikt nie piszeCo do zamknietego to warto było postawic sprawe od razu tak jak napisałaś. Na watku listopad 2009 tez mamy zamkniete forum ,a le sa jasne zasady dołączenia do niego np. ilosc postów , czy staż na forum i nie ma problemu.
To ja Wam powiem , ze jestesmy teraz na etapie , ze za siusiu i kupke małego bijemy brawo , wysyłamy buziaki. To juz 3 tydzien bez pieluch ,a le wciaz nagradazmy go za kazde siusiu. Wczoraj bedac w sklepie zachciało mi sie cos grubszegoMusiałam choc tego nie znosze skorzystac z publicznej toalety. Nie mam w zwyczaju siadac na desce sedesowej wiec wisiałam pupa w powietrzu
Antek wszedł ze mna i tak nachyla i patrzy sie co sie dzieje
na koniec bił mi brawo
![]()