Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pamiętacie nie jeszcze
Te z Was, które zauważyły moja nieobecność przepraszam za takie nagłe zniknięcie, ale potrzebowałam troszkę czasu na regenerację umysłu :-)
przepisała kw. foliowy i życzyła powodzenia
Gratulacje!!!! Po tych wszystkich Twoich złych myślach miła niespodzianka :-) Kochane moje, @ przyszla do mnie z samego rana... Nawet sie ciesze... Moje sprawy osobiste kompletnie legly w gruzach. Musze budowac wszystko od nowa...:-( Konto nadal bede tutaj miala. Bede do was zagladac, gratulowac fasolek, ogladac nowe buzki nowonarodzonychBede waszym Aniolkiem, ok? ;-) Mam nadzieje, ze nie bede musiala wieki czekac na odpowiedzialnego ojca moich dzieci, gdyz B. nie bedzie juz nim na pewno. Takie jest zycie, czasem okrutne... :-( Trzymam za was wszystkie kciuki bardzo mocno. Lelci jeszcze raz gratuluje fasolinki
Wszystkim ciezaroweczkom zycze spokojnej ciazy i lekkiego porodu
A staraczkom czym predzej dwoch kreseczek
Bede myslala o was cieplo. Dziekuje wam za te ponad pol roku razem. Bede zagladac czasem, obiecuje
Caluje was wszystkie i mocno sciskam ;-)
Tak więc wpadaj tutaj jak najczęściej!
Także my zapuszczamy. Już się nie mogę doczekać, kiedy w końcu spinkę będzie można o coś zahaczyć :-)