reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
zjadłam winogron i kiełbase suszona z orzechami.Moj M smiał sie ze mnie mowi ze jak by on jadł tak jak ja to siedzi cały dzien na kibelku....Mi nic nie dolega a wrecz przeciwnie bardzo smakowało

Rozczochrana, no to mnie pobbiłaś:-D mój najdłuższy cykl miał 55 dni:szok: Wydałam wtedy tyle kasy na testy, ze szok:szok: Nową sukienkę bym miała za to:-D

Lelek, przejrzałam kontakty na grupie i nie mamy żadnego namiaru na Lazurka :no::no:

pomyślałam o Ewelinie, ale ona też się już jakiś czas nie odzywa :no: Ona by wiedziała co u Lazurka

Witajcie,
u nas w końcu zawitało słońce:tak: siedzę dalej nad swoją mgr, ale do przodu

Lelek mama na pewno czuwa nad Wami.:tak:
rozczochrana działajcie , działajcie. Ile można pościć!!!

Nie pamietem juz co miałam napisać...

Bunny to duży jest Twój syn. ja dla Antka szukam tez 92-98 . Wzrostu ma 93 cm.

niebieski:-)

Fiona fajna mieszanka, najwazniejsze ze Tobie smakuje;-)

wika no wlasnie nie wiem czemu ten nasz roztrzepaciuch nie zostawil nr tel

oj smakowało smakowało.....Powiem wam taka rzecz ze w Francji nie jedza zab na codzien tak jak to sie mowi.Zaby sie je owszem ale bardzo zadko bo jest to bardzo wykwintne jedzenie i serwuja tylko w ekskluzywnych restauracjach bo sa drogie.A co do slimakow to sama jadłam i sa bardzo smaczne z sosem masłowoczoskowym sa tanie i mozna samemu przyzadzic.Jest duzo rodzajow slimakow morskie ziemne itp.
Teraz niestety nie moge jesc owocow moza ale jak juz urodze to na pewno wruce do slimakow

reklama
Rozczochrana wykorzystuj męża wykorzystuj zwłaszcza ze wyposzczony. Mam nadzieję ze jutro sie wszystko wyjaśni. A mama szybko sie wróci.

Lelek fajny mercedes.

U mnie to sierpień właśnie taki urodzinowy.
2- ur. Bratanka
6- teścia
7- chrześniaczka moja
15- szwagier najstarszy
22- mój brat
28- szwagier numer dwa

Fiona też jadłam ślimaki i naprawdę są pycha.

Martolinka . Młodemu kupiłam teraz piżamę na 92 góra na styki a spodnie troszkę za duże. Dres kupiłam na 98, bluzy sensu nie było mniejszej kupować bo może z miesiąc by pochodził a w spodniach to jak dobrze będzie w zimę założy. Chyba taki mało wymiarowy jest.

Ostatnia edycja:
Do góry