reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Gosiulek od razu mi raźniej, bliżej nam wiekiem![]()
A ile Viola masz lat?
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Bunny Antek wciąż pije MM i bede mu je podawać do 2 roku życia. Jeżeli chcesz już podawać to najpierw zaczęłabym robić budyń na mleku, naleśniki itp. Zobaczysz jak zareaguje i potem podasz do picia , płatki z mlekiem. Musi to być mleko pełnotłuste 
gosiulek73
mama K&K&A
Gosiulek Ja mam 35 lat i córę 15 lat teraz chcę drugie dzieciątko![]()
O kurcze.Fajnie.

Jesteś już w ciąży?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej
To znów ja
Dziękuję za wsparcie
Jesteście kochane! Wczoraj umierałam z bólu, dziś jest lepiej
Ale ale ale, staranka były wczoraj, mimo bóju hehe ;D Dziś teoretycznie mam owu, albo juro? hm, nie pamiętam
Mniejsza o to, raczej już nikłe szanse na poczęcie dzisiaj.. Jedynie moge liczyć na plemniczki z ostatnich dni hi hi ;p Fajnie bo mnie tak pocieszyłyście że mam więcej wiary w siebie
Ja z czerwca, wiec RAK jestem ;P
A, któraś tu pytała o krowie mleko.. Hmm.. Ja tam nie wiem jak z krowim mlekiem, ale ja mojej stopniowo zaczęłam takie z woreczka gotować, dawałam troche cukru, potem dodawałam kleik ryżowy (na 180 ml około 3 miarek) i tak jej dawałam po trochu np rano lub wieczorem. A teraz już je normalny grysik, i tylko raz dziennie dostaje nestle junior, przed popołudniową drzemnką, też z kleikiem.
Ja z czerwca, wiec RAK jestem ;P
A, któraś tu pytała o krowie mleko.. Hmm.. Ja tam nie wiem jak z krowim mlekiem, ale ja mojej stopniowo zaczęłam takie z woreczka gotować, dawałam troche cukru, potem dodawałam kleik ryżowy (na 180 ml około 3 miarek) i tak jej dawałam po trochu np rano lub wieczorem. A teraz już je normalny grysik, i tylko raz dziennie dostaje nestle junior, przed popołudniową drzemnką, też z kleikiem.
Witajcie!
postanowilam do Was dolaczyc, jestem na etapie starania sie o druga dzidzie, mam nadzieje, ze uda sie to na 2012 :-)
Obecnie mam synka 20-miesiecznego, baaaardzo bym chciala dla niego braciszka, ale co bedzie to bedzie, byle zdrowe :-) milego wieczorku :-)
ide Was troche wczesniej podczytac ;-)
postanowilam do Was dolaczyc, jestem na etapie starania sie o druga dzidzie, mam nadzieje, ze uda sie to na 2012 :-)
Obecnie mam synka 20-miesiecznego, baaaardzo bym chciala dla niego braciszka, ale co bedzie to bedzie, byle zdrowe :-) milego wieczorku :-)
gosiulek73
mama K&K&A
Witajcie!
O witaj Lotka:-)a siostrzyczka nie może być?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
siet, siet, siet właśnie przegrałam aukcję na allegro 

Bunny, jak to lekarka nie przepisze Ci mleka/??? No w szoku jestem!!!! Przecież, gdzie tam Patiemu do 2 r. ż. !!! Ładny Synuś w avatarku
Lotka witaj
Liv, dobrze, ze bronisz homoru bliźniaków
;-);-) I Ty już jesteś w 18 tyg?? 
Kurczę, ale ten czas zapitala

Bunny, jak to lekarka nie przepisze Ci mleka/??? No w szoku jestem!!!! Przecież, gdzie tam Patiemu do 2 r. ż. !!! Ładny Synuś w avatarku

Lotka witaj
Liv, dobrze, ze bronisz homoru bliźniaków

reklama
O rety, jak mi sie nie chce pisac!

ale dwie ciężarowki mnie mobilizuja, wiec skrobne pare słow
przede wszystkim witam nowe staraczki i ciazówki:-)
przeczytalam wszystko co napisalyscie ale pamietam tylko ostatnią strone;-)
Bunny ja jako tako nie przeszlam jeszcze na krowie, niby Miloszowi skaza mija ale tylko raz podalam mu kakao na zwyklym a tak to nie probuje na razie. Wiadomo jogorty i inne przetwory mleczne wciaga ale mleko samo z butli jeszcze nie
Ja tez stara dupcia- 20 sierpnia skoncze 27 lat
Byłoby wszystko ok, gdyby mi zoładek nie dokuczal, albo to wrzody sie odezwaly albo po prostu mam takie niestrawnosci w tej ciazy. To jest masakra
Jutro w koncu po poludniu mam wizyte u gina:-)
Dobra, tyle tylko, ok?
postaram sie naprawic

przede wszystkim witam nowe staraczki i ciazówki:-)
przeczytalam wszystko co napisalyscie ale pamietam tylko ostatnią strone;-)
Bunny ja jako tako nie przeszlam jeszcze na krowie, niby Miloszowi skaza mija ale tylko raz podalam mu kakao na zwyklym a tak to nie probuje na razie. Wiadomo jogorty i inne przetwory mleczne wciaga ale mleko samo z butli jeszcze nie
Ja tez stara dupcia- 20 sierpnia skoncze 27 lat

Byłoby wszystko ok, gdyby mi zoładek nie dokuczal, albo to wrzody sie odezwaly albo po prostu mam takie niestrawnosci w tej ciazy. To jest masakra

Jutro w koncu po poludniu mam wizyte u gina:-)
Dobra, tyle tylko, ok?

postaram sie naprawic

Podziel się: