reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

witam Was:)
Mogę dołączyć?
Jestem tak zdeterminowana już że wręcz nie przyjmuję innej opcji jak zostać mamusią poraz kolejny w 2012 roku! :tak:
chciałabym bardzo wam kibicować i sobie i abyśmy mogły jakos razem w grupie wiadomo raźniej:) wygadać się można.
Pozdrawiam was
i życzę powodzenia w testowaniu!!!! &&&&& :)

mama sówka witaj! pamietasz mnie? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień doberek:-D

mama sówka witaj! pamietasz mnie? :)

Kinga witaj, oczywiście, że Cię pamiętam:tak: trzymam mocno kciuki:-) p.s. widzę, że urodzinki miałaś, więc spóznione życzonka urodzinowe:biggrin2:

Ja jestem na etapie spontanicznego załatwiania niespodzianki:-) Wacek raczej nie przyjedzie na weekend do domu (ale tego jeszcze na 100% nie wiem:eek:) i chcę z Bartkiem i moją siostrą do niego pojechać:-) teraz zostaje tylko kwestia załatwienia noclegu -> znalazłam fajny tani camping, ubezpieczenie i inne pierdoły:tak: no i najważniejsze to napisać do jego kolegi, z którym tam jest, żeby w razie czego jakby Wacek chciał nam zrobić niespodziankę i bez zapowiedzi przyjechać to, żeby mi napisał, żebyśmy się nie minęli:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!
mam dziś płaczliwy nastroj jak rozchwiana emocjonalnie -nastka;-)
Mama Sówka chyba wcześnie jeszcze na test:tak:trzymam kciuki zeby nastepny był szczesliwy
Super pomysł z niespodzianka dla WAcka:tak:
Kinga trzymam kciuki!!!!!!
Laleczki miłego dnia!!!

witam
ja dzis wyspana wow ;) kiepsko sypiam ostatnio...
Kinga kciuki!
Lelek lekarz dał leki i obserwować i tyle. No i lezakowanie ale tak jak juz pisałam poprawy brak.

ale u nas pogoda. Jesień. Ja dziś niestety musze wstać i jechać po buciki dla mlodego bo sandałki mu sie tylko ostały i kalosze:-D

mam dziś płaczliwy nastroj jak rozchwiana emocjonalnie -nastka
wink2.gif
a czemu tak? :) na jakim etapie cyklu jestes?
ja ostatnio nerwowa chodzę jak wścieklizna.. eh

3majcie kciuki dziekujemy!
również 3mam kciuki za staraczki

reklama
Hej.

Jestem nie wyprana.
Śniło mi sie ze dziecko szalało w brzuchu . I po tym śnie jak tylko odwróciłam sie na brzuch to zaraz sie budziłam :p.

Witam Kinie!

Mama sówka super pomysł! Test w podróż zabieraz?

Martolinka co sie stało? Czy to po prostu wachanie nastrojów masz?

Ostatnia edycja:
Do góry