reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Jejku, ale żeście dużo napisały ;D Ja z córunią jestesmy po "przedkolacji" hehe bo obie zgłodniałyśmy :) Czuje sie juz lepiej, teściowa mnie ratowała..... Eh, szkoda gadać. Wiem tylko że cud kobieta :)

Kochane, zachodzić, zachodzić bo dobry czas sie zaczal ;p

reklama
siema przepraszam że was nie nadrobie ale czuje się tragicznie. z tego co zdołałam na szybko zobaczyć to BUUUUNNNYYYYYYY! GRATULUJE!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ! :-D

u mnie coś zaczyna się dziać. wynik moczu bedzie w czwartek rano . ale dzisiaj przed południem zaczęłam plamić. pomyślałam uff... wszystko z głowy. kamień z serca @ nadchodzi. ale teraz cisza. od soboty mam jakiś dziwne skurcze macicy. nie moge po nocach spać tak mnie napindala jade na nospie. mam nadzieje że wreszcie się @ rozkręci . wiesołek mi mamuśka przywlokła z Polski. jak tylko bede po @ zaczne go wcinać :-D

Mnie prosze na 22 lub 23 sierpnia dopisać do listy ;P

A na skurcze to magnez. Naprawde polecam. Mi teraz tez lekarz przepisal..

Laski ja juz zgłupialam:szok: wg dzisiejszego usg moja ciaza ma dopiero 6 tydzien:szok: a ja juz myslalam ze conajnmiej 7. Lekarz sie smial ze mnie żem niecierpliwa:-D no ale serduszko bije- jedno:-p poki co wszystko ok ale mam wciaz brac luteine. Fotki nie wkleje bo nie chce mi sie drukarki wyciagac z szafy zeby zeskanowac:no: taka fasolinka mierzaca az 3mm:-D

musze suwaczek zmienic, a i wtedy łapie sie juz na kwiecien:-) moze byc 1 w prima aprilis:-D

Laski ja juz zgłupialam:szok: wg dzisiejszego usg moja ciaza ma dopiero 6 tydzien:szok: a ja juz myslalam ze conajnmiej 7. Lekarz sie smial ze mnie żem niecierpliwa:-D no ale serduszko bije- jedno:-p poki co wszystko ok ale mam wciaz brac luteine. Fotki nie wkleje bo nie chce mi sie drukarki wyciagac z szafy zeby zeskanowac:no: taka fasolinka mierzaca az 3mm:-D

musze suwaczek zmienic, a i wtedy łapie sie juz na kwiecien:-) moze byc 1 w prima aprilis:-D

Super że jest ok :) Ważne że serduszko bije! Życze spokojnej ciąży :)

nie wiem czy zauważyłyście ale zapisaną miałam martolinke i Bunny w testach w kolejności MARTOLINKA , BUNNY , wika i mama sówka i 2 pierwsze sie sprawdziły :p :D haha może moja sygnatura jest magiczna? :-D hmmm sygnaturka zmieniona czekam na następne mamuśki które z niej wykreślę ;-)

lelek!! cieszę się ogrooomnie żee serducho bije i że jest ok :D najważniejsze to pozytywne podejście :-D

Ostatnia edycja:

I to jest najważniejsze.Gratuluję.:-)

BUNNY - GRATULACJE KOCHANA:-):-):-):-):-):-):-)twój mąż miał racje:)Ale sie ciesze, ruszyło na wątku:)
Mój mąz twierdzi, ze mam gładszą pupcię:)

A ja odpoczywam. Dzisiaj wybralismy sie do Szczawnicy, przeszlismy sie na słowację, pospacerowalismy:), jutro wybieramy sie pod skocznie:)

Fiona - sliczny brzuszek, moze ja za niedługo też będe taki miała:)

ktoś pisał o znakach zodiaku, ja to Panna jestem:-),
Lelek - ciesze się, ze nie krwawisz,i żadna stara dupa, ja tez skoncze 27 lat ino, ze 13 wrzesnia:)

odwiedze was potem papap

Lelcia a Twój lekarz sugeruje sie USG w wyznaczaniu terminu? Mój mówił , ze jezeli cykle były w miare regularne to zawsze trzeba patrzeć na termin z OM i o taki tez pytali mnie w szpitalu.:tak:Gratuluje serduszka;-)
rozczochrana obyś szybko dopisała sie do listy testujacych skoro ona taka szczesliwa
Marciaa współczuje tego plamienia...

reklama
martolnka ja nie mam regularnych cykli i poki co lekarz mi nie powiedzial na kiedy mam termin, powiedzial ze ustalimy to za miesiac jak juz bedzie mogl zrobic pomiary i wtedy mi powie. No ale skoro gada ze teraz 6 tc to sama sobie wyliczylam, w poprzedniej ciazy termin z usg a OM roznil sie tylko 2 dniami

Marcia a lekarz co na to Twoje krwawienie????

Do góry