reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Hehe to tylko my jesteśmy tacy nawiedzeni i chcemy mieć trójeczkę???:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: a może i więcej:-p:-p:-p
jak widać jest "WAS" więcej.

Ja też trochę inaczej moze myślę , bo teraz nie mam nic. Jak byłam w ciaży z Antkiem to były studia , praca od poczatku studiów. Teraz studia skończone , ambicje duże , ale jak napisała Trina mogę je utopić w garze.
Mam swoje korepetycje , ale chce czegoś wiecej, Zdecydowalismy sie dla mnie szybko na druga dziecine , bo nie chce całego zycia siedzieć w pieluchach. Nie zrozumcie mnie żle. Ciesze sie z ciązy , z Antka , ale mam taki charakter , ze coś musi sie dziać itp

Lelcia ja mam wizyte 8 listopada i moze juz płeć poznam;-)
Livcia to co tam jeszcze "uwiłaś " jak Cię nie było?;-)
Anastazja tulę:tak:

Syneczki kurcze nie mam pojecia kochana co z tymi upławami

reklama
wika zwykle sa plynne, dodajesz zgodnie z instrukcja odpowiednia ilosc do wody i podlewasz, tylko wiesz w sumie nawozi sie glownie wiosna, ale sprobowac mozesz, moze on ma swoje kaprysy;-)

martolinka klawiature naprawialam i sie kurowalam do konca

ja rozumiem jak ktos konczy i na 1 i na 2 i na 5 dzieciach, kazdy ma jakies swoje priorytety i ambicje i mozliwosci.

wlasnie skonczylam walczyc z krochmalem wlasnej produkcji

Musiałam Was na chwilę opuścić bo moje oczy ujrzały klientów:-D:-D ale się cieszę , mam nadzieję że zarobię na nich :-p
wika - to jak jędrne to pewnie wody im nie brakuje jak liv mówi , jest kilka "szkół" hodowania storczyków , Ja osobiście obcinam pęd który usechł i dopiero wtedy czekam na nowy a przez ten czas mam tylko jędrne liście i korzenie :-p:-p zrób fotę to zobaczymy jakie masz cudo :tak:
do dzieła się bierzemy jak najbardziej, bo jak i w tym cyklu się nie uda to musimy zrobić przerwę 2 miesięczną ze względu na sytuacje osobistą :-)
Uciekam pracować odezwę się później .

Hej dziewczyny.
Dawno mnie nie było na babyboom. Jak was doczytam to napisze dłuższą notkę.
Jestem na etapie szukania wózka i liczę na waszą radę czy ten wózek będzie fajny:
Wózek Wielofunkcyjny 3w1 BABY ESPIRO VECTOR PRO!!! (1871756149) - Aukcje internetowe Allegro ma teleskopowa wysuwaną rączkę i zastanawiam sie czy będzie trwała? podoba mi sie kolor czarno czerwony-bo to dla kobitki, no i ma widac duzy kosz. A moze polecicie mi jakies fajne wózki.

Z góry dziekuję,

Wieczorem mzoe uda mi sie cos wiecej skrobnąc

Leżałam sobie na łóżku odbierałam pocztę mailową i tak sobie myślę że muszę coś zrobić! Tak COŚ cokolwiek byle nastąpił przełom, przełom w moich trudnych chwilach. W tej samej sekundzie podniosłam się na równe nogi założyłam buty, płaszcz wsiadłam w samochód i pojechałam do miasta. Zaparkowałam przy salonie kosmetyczno-fryzjersko-piercingowym. Weszłam, przywitałam się z Panią Beatką, położyłam na miłej kanapce i po 5 minutach wyszłam z kolczykiem w pępku. Zawsze chciałąm mieć tylko strach przed bólem mnie paraliżował gdy dziś w jednej sekundzie nie zastanawiając się ani chwili z uśmiechem na ustach weszłam do salonu. Absolutnie nic nie bolało, uczucie podobne do wkłuwania się w żyłę wenflonem. Niemiłe uczucie było podczas naciągania skóry czymś metalowym z dziurką ale absolutnie nie bolało.
Mam śliczny kolczyk w pępuszku. Nie mogę pokazać ponieważ do jutra mam mieć zaklejony plaster, nawet zaglądać nie mogę, ale jak tylko jutro zacznę smarować zrobię fotkę. Chyba że będzie drastyczny widok bo w zasadzie nie wiem jak rana będzie wyglądała kolejnego dnia, nie mam doświadczenia z kolczykami w pępku w każdym razie paprać się nie powinno.

Dziewczynki jeśli mog coś doradzić.Ja odradzam kuowania wózka 3w1.My tak zrobiliśmy i co? Używaliśmy tylko gondoli. Spacerówka była za duża,niefunkcjonalna.Kupiliśmy zwykłą spacerówkę.Mieliśmy atlantika espiro.

ej tam, ale na razie poprawia humor :-) gorzej by było jakby Syneczki sobie tatuaż trzasnęła na brzuchu, bo w ciąży się rozciągnie ;-) a kolczyk, zawsze można zrobić drugą dziurę, pewnie to kwestia kilkudziesięciu zł. Poza tym nie sądzę, żeby jako osiemdziesięcioletnia babcia paradowała z biżuterią w pępku, więc jak zarosnie to też żaden problem :-p

wpadam tylko na chwilkę powiedzieć dobranoc i że @@ jeszcze nie ma:szok::szok::szok::szok::szok:

Syneczki, a i dobrze, że sobie przebiłaś :-):-) Marzenia trzeba spełniać :-D:-D:-D

reklama
Jeżeli zajdę w ciążę już w grudniu brzuszek wyskoczy po 2 m-cach (tak już mam :-D) a liczę że w ciągu 3 m-cy będzie już w pełni wygojone. Kolczyk zdejmę dopiero tuż przed porodem. Gdyby się nie wygoiło to trudno 75zł jest niczym w stosunku do upragnionej ciąży.
Oczyma wyobraźni widzę śliczny zgrabny brzuszek a na nim lśniący kolczyk z białą cyrkonią :-D

Wika no to test w ruch!

Do góry