hej
Syneczki gratuluje kredytu, w zyciu mnie chyba nic tak mocno nie cieszylo jak wlasnie kredyt na chalupe, wiec rozumiem Twoje zadowolenie:-)
e- nie tylko Ty marzysz o wiekszym potomstwie. Mojemu marzy sie czworka

powiedzialam, ze zobacze, bo musze z paru rzeczy sie najpierw wyleczyc/naprawic. I odpoczac po pomysle rok po roku;-)
Sowinka a Twojemu synkowi gratuluje udanego odchodzenia od pieluch

Marze o tej chwili, bo ostatnio mala jest kaprysna i nie lubi ich zmieniac tylko mi ucieka;-)
trina, wiesz, faceci nie mysla

a poniewaz tego nie robia skorzystaj z wywierajacego wplywu;-)
wika i jak i jak? zycze tego szczescia
dana wiem, ze sie nie udalo, ale...nie umiem nic wiecej napisac jak, no wiesz sama

w ramach rozsmieszenia zobacz sobie reklame i powiem, to wcale smieszne nie jest, bo mnie spotkalo wszystko na jednej wycieczce poza strzeleniem kosztownego zdjecia;-)
Widerøe reklame: Det er godt det finnes snarveier - YouTube
Bunny gratki za @, fajnie, ze w sumie dlugo czekac nie musialas
rozczochrana - do roboty
anastazja i co? wynik jaki? tylko nie mow, ze ona przyszla
jestem i zyje.
Mialam wielki instynkt wicia gniazda i...postanowilam rozebrac i wyczyscic klawiature w lapie

i skladanie do kupy troche zajelo czasu
wybaczcie na tym etapie wlaczone mam lenistwo i malo co mi sie chce.
wczoraj robilam zakupy wirtualne, wydalam pieniazki meza i czekam na ladne, swiateczne zaslonki, bo mi chlopie wyrzut zrobilo, ze pokoj w ktorym siedze to krypta

z zaslonkami kupilam jeszcze inne, karnisze, poduszki w krowki dla myszki i lampe podlogowa, bo jakos chyba slepne

mial byc jeszcze wieszak na ciuchy i stojak na buty w przedpokoju, ale stojaka nie miei juz a wieszak na szczescie w pore poszlam pomierzyc przedpokoj i stwierdzilam, ze nie pasuje. Wiec wije gniazdo

Wieszak i stojak znalazlam w innym sklepie i pewnie przed swietami i tak przemyce do domu te zakupy.
no i oczywiscie odkladam kase na przebudowe dachu i zrobienia balkonu by sobie z gory na rzeke patrzec.
pozdrawiam brzuszki z fasolkami i bez fasolek
dobra ide cos konstruktywnego zrobic
no dobra edit po raz drugi
Syneczki nie umiem pomoc, moze reakcja na leki? a moze pozostalosci po ostatniej ciazy, w sumie bym do lekarza poszla.
Bunny jak nie kwitnie to normalnie do troche wiekszego plastiku z kora, najlepiej przesadzac wiosna. Usuwasz cale podloze, sprawdzasz czy nie ma chorych korzeni, te co chore to obcinasz. Wrzucasz do nowej doniczki i po klopocie. Podlewasz pierwszy raz po paru dniach od przeadzenia