reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
Bunny to nie działacie teraz ? jeszcze sporo szans na 2012;-)gratuluję @:tak:

moj mezczyzna kochany w ogole nie chcial slyszec o dzidzi , cudem zgodzil sie na majstrowanie w maju. ja poczekam byle by tylko miec druga dzidzie
Martolinka ale fajny test nie słyszalam nigdy o nim. gratuluje dziewczynki :-) no i zycze by nia zostala

Wika czyzby proroczy sen ??? miejmy nadzieje ze część snu dotyczaca II kresek sie sprawdzi !!! co do pokazywania ucznia jak robić test to nie radze bo ich rodzice sie zjawia :rofl2:. mialas dzis robic test i go nie zrobilas no czemu, no czemu ????

Trina wieszaj tego swojego chlopa , zasłużył . proponuje jeszcze zrobic supełek. kiedy sie przeprowadzacie?

Syneczki co za zmiany u Ciebie ! zazdroszcze mieszkania ale gratuluje z calego serca i punktu 1 i 2 :-)

Sowinka to jak tak chcesz miec duzo dzieci to ja Ci zycze od razu blizniakow :-p:-p:-p
zycze w wytrwalosci w uczeniu Bartusia nowych umiejętnosci

Syneczki nie pomoge nie znam sie na nadżerce . ale zadzwon do gina zawsze lepiej sie dowiedziec on niego niz gdybac.

nikt nie wie jak przesadzić storczyka ???:-(

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Syneczki gratuluje kredytu, w zyciu mnie chyba nic tak mocno nie cieszylo jak wlasnie kredyt na chalupe, wiec rozumiem Twoje zadowolenie:-)

e- nie tylko Ty marzysz o wiekszym potomstwie. Mojemu marzy sie czworka :-D powiedzialam, ze zobacze, bo musze z paru rzeczy sie najpierw wyleczyc/naprawic. I odpoczac po pomysle rok po roku;-)

Sowinka a Twojemu synkowi gratuluje udanego odchodzenia od pieluch:tak:Marze o tej chwili, bo ostatnio mala jest kaprysna i nie lubi ich zmieniac tylko mi ucieka;-)

trina
, wiesz, faceci nie mysla:-D a poniewaz tego nie robia skorzystaj z wywierajacego wplywu;-)

wika i jak i jak? zycze tego szczescia :tak:

dana wiem, ze sie nie udalo, ale...nie umiem nic wiecej napisac jak, no wiesz sama:blink: w ramach rozsmieszenia zobacz sobie reklame i powiem, to wcale smieszne nie jest, bo mnie spotkalo wszystko na jednej wycieczce poza strzeleniem kosztownego zdjecia;-)

Widerøe reklame: Det er godt det finnes snarveier - YouTube

Bunny gratki za @, fajnie, ze w sumie dlugo czekac nie musialas:tak:

rozczochrana
- do roboty:-D

anastazja i co? wynik jaki? tylko nie mow, ze ona przyszla:-p

jestem i zyje.
Mialam wielki instynkt wicia gniazda i...postanowilam rozebrac i wyczyscic klawiature w lapie:-D i skladanie do kupy troche zajelo czasu:-D

wybaczcie na tym etapie wlaczone mam lenistwo i malo co mi sie chce.

wczoraj robilam zakupy wirtualne, wydalam pieniazki meza i czekam na ladne, swiateczne zaslonki, bo mi chlopie wyrzut zrobilo, ze pokoj w ktorym siedze to krypta:-p z zaslonkami kupilam jeszcze inne, karnisze, poduszki w krowki dla myszki i lampe podlogowa, bo jakos chyba slepne:-D mial byc jeszcze wieszak na ciuchy i stojak na buty w przedpokoju, ale stojaka nie miei juz a wieszak na szczescie w pore poszlam pomierzyc przedpokoj i stwierdzilam, ze nie pasuje. Wiec wije gniazdo:-p Wieszak i stojak znalazlam w innym sklepie i pewnie przed swietami i tak przemyce do domu te zakupy.

no i oczywiscie odkladam kase na przebudowe dachu i zrobienia balkonu by sobie z gory na rzeke patrzec.

pozdrawiam brzuszki z fasolkami i bez fasolek

dobra ide cos konstruktywnego zrobic

no dobra edit po raz drugi

Syneczki
nie umiem pomoc, moze reakcja na leki? a moze pozostalosci po ostatniej ciazy, w sumie bym do lekarza poszla.

Bunny
jak nie kwitnie to normalnie do troche wiekszego plastiku z kora, najlepiej przesadzac wiosna. Usuwasz cale podloze, sprawdzasz czy nie ma chorych korzeni, te co chore to obcinasz. Wrzucasz do nowej doniczki i po klopocie. Podlewasz pierwszy raz po paru dniach od przeadzenia

Ostatnia edycja:
nie zrobiłam testu, boooooo...... go nie mam:-D:-D:-D

@@@ narazie brak:happy:

Sowinka, gratki dla Bartusia za odpieluchowanie:tak::tak::tak:

LIvastrid, syndrom wicia gniazdka Ci sie załączył :-):-):-):-) hahah i kasę M. fajnie się wydaje :-D
:-D:-D :-D znam z autopsji :-D
Bunny, ja nie pomogę bo się nie znam na storczykach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pamiętacie, jak latem dostałam od M. pięknego storczyka?? i co??? Ledwo zipie!!!!!!!!!!:no:jeszcze chwila i zostaną same suche badyle:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Syneczki, ja też nie pomogę, bo sie kompletnie nie znam:no::no:

I nam też się marzy trójeczka, ale to trzecie dopiero za kilka lat......... najpierw trzeba drugie zmajsterkować:-D:-D:-D

liv, nawilżacze chodzą od ponad miesiąca a wilgotność w mieszkaniu 49 % . mnie sie kwiatki poprostu nie trzymają:-D:szok::-D:szok:

dzieki LIV. przesadze na wiosne tak jak mowisz. te korzenie to mi z doniczki wychodza kazda dziura a zanim z jednego pedu wyleca do konca kwiaty to juz nowe pedko rosnie. teraz to zapozno juz na przesadzanie jak juz paki sa? patrze sie teraz na te moje dwa storczyki ktore az blagaja by je przesadzić:zawstydzona/y:

Bunny wiesz, jak chcesz teraz przesadzac to ped kwiatowy musisz opitolic by moc w korzenie poszla. U storczykow to normalne, ze korzenie kazda dziura wychodza, wstaw doniczke do ceramicznej i nie bedziesz tych biedactw ogladac;-)

wika, moze po prostu inne kwiatki musisz hodowac np fiolki afrykanskie, skrzydlokwiat chyba prawie zawsze sie utrzyma;-)

:-D zaraz zadzwonie do meza by go zalamac. Na moim koncie jest wiecej pieniazkow niz na jego:-D Becikowe przyszlo - hurrraaaaaaaaaaaaa

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzięki Liv. Facet pechowy dzień miał, no!

:-D

Eee dziewczyny mi tez się marzy trójeczka. Mojemu męzowi też. Zwłaszcza, że oboje mamy po dwójce rodzeństwa. No ale jak nam to robienie dzieci w takim tempie pójdzie to blado to widzę:tak:

A tak w ogóle to @ mi się skończył

reklama
liv - przyszła przyszła niestety , jeszcze w sobotę z rana, zaczął się lekkim plamieniem w piątek późnym popołudniem, no i w sumie wrócił cykl na swoje tory 29 dni a nie jak ostatnio 36 :szok: wszystkim doradzałam nie myśleć a chyba sama mam tę blokadę że myślę i się nie udaje, bedziemy próbować dalej.
wika - a jak liście wyglądają? Ja swojego storczyka za 3 zł wyrzuciłam, ale teraz żałuje bo wiem że udało by się go uratować, a za tego za 8 zł teściowa pomogła uratować, spróbuj wstawić doniczkę ze storczykiem do miski z wodą i polej obficie wodą i niech zostanie a 4-6 godzin ( mój stał od 8 do 19 bo zapomniałam o nim :-D) za 5-7 dni zrób tak samo tylko już na 2-3 godzinki a później co tydzień tak rób - Ja na godzinkę - półtorej przed pracą w piątek zawsze "zalewam" puścił mi piękny pęd już są pąki - lada moment kwiatki się pojawią a od kilku dni wykluwa się drugi :tak::tak: Aha jeszcze kup do tych kąpieli jakiś nawóz, z floral czy jakiś inny do storczyków - zobaczysz uda Ci się :happy:
Zimno dzisiaj jest jak cholera w mówili ze 14-16 stopni będzie - ciekawe gdzie ? chyba u nich w studiu :-D

Do góry