reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hejj :)

Witam sie z brakiem @@:szok::szok::szok: :szok::szok: jestem w lekkim szoku:szok::szok: nie chciałabym sobie robić nadziei na II kreski, bo już miałam tak kilka razy, ze @@ się spóźniał kilka dni......

Po pracy kupię test i jutro z samego rana zrobię, o ile do tego czasu @@ nie przylezie

Sowinka, ja też wszędzie na około widzę same ciężarne albo mamusie z maleństwami....

Witajcie,

Dziewczynki jeśli mog coś doradzić.Ja odradzam kuowania wózka 3w1.My tak zrobiliśmy i co? Używaliśmy tylko gondoli. Spacerówka była za duża,niefunkcjonalna.Kupiliśmy zwykłą spacerówkę.Mieliśmy atlantika espiro.
gosiulek zależy jaki zestaw 3w1. NP. JEDO BARTATINA ma swietna , ogromna gondole , amortyzacje i koła godne niemowlaka. Natomiast Spacerówka z tego zestawu jest pomyłką.Sama sprawdzałam.
Natomast xlandera przetestowałam i uwazam , ze warto 3w1 kupic

Syneczki nawet jakby dziurka miała Ci zarosnac to warto było żebyś się uśmiechneła;-)
Wika a może może? teścik jutro?&&&&&:-D
Sowinka może też zafunduj sobie coś na poprawę nastroju?

witam panienki u mnie ok wiecie co dzis mam 8dc a moj mikroskopik juz wczoraj zaczel pokazywac dni płodne moze nie owu ale płodne a na dodatek wczoraj mialam straszna zgage i bolały mnie strasznie miesnie brzucha normalnie jak bym zrobiła ze 100brzuszkow wiec moze caly ten czas staralismy sie nie w tym czasie co trzeba bo zawsze raczej po @ była wstrzemiezliwosc ale moze tez ja juz szukam błachostek poprostu dreczy mnie fakt ze nie moge zajsc,wczoraj byłam z m u okulisty a pozniej poskladalam kilka cv

super kupujecie juz wozeczki ja od sis dostane bo ona juz nie potrzebuje tez wielofunkcyjny abc design super on jest

hej

ale sobie pospalysmy:-D

Syneczki no nie ma to jak poprawic sobie nastroj upiekszaniem:tak:

kwiatuszek teraz to powodzenia zycze, skoro wiesz, kiedy plodne nadchodza:tak:

wika, no ja bym chyba w robocie test zrobila:tak:&&&&&&&&

ja jestem anty skretne kolko nawet jak jest blokada, kola musza byc jednakowej wielkosci i pompowane. Kupilam 2 w 1 i tylko z glebokiego jestem zadowolona, bo spacerowka wyglada zle na tym podwoziu, ale podwozia nie zamienie, bo zawieszenie jest cudowne, albo raczej takie jakie ja lubie. No i musi byc face to face w spacerowce a nie, ze nie widze twarzy dziecka

Z wozkami ciezko doradzic, bo kazdy ma swoje oczekiwania co do funkcjonalnosci, zlezy tez gdzie sie mieszka, na jaki teren i jak sie komu podoba wyglad.

Ostatnia edycja:
wika - nadzieja w Tobie :tak: &&&&&& tylko żeby jutro nie było że zapomniałaś kupić :-p jak storczyk?:-D
syneczki - dobrze że zrobiłaś coś dla siebie :tak::tak: tak trzymać
widzę Wy tu o wózkach a Ja właśnie x-landera nie kupię bo wszyscy go mają :-p:rofl2: wybraliśmy dla Nelci ale nie zdążyliśmy kupić firmy Kadex , Pan nam w sklepie wszystko pokazał objaśnił czym się różni . Ten Vector coś tam( ktoś pisał ale nie pamiętam kto :-)) to zobaczcie na spacerówka jest bardzo płytka - jak się ubierze w zimie dziecko w kombinezon grubszy to już nie ma jak się ruszyć - to takie moje spostrzeżenie i pana sprzedawcy :-)
sowinka , dana - co tam u was? Dana zapisałaś się do lekarza czy jeszcze w tym miesiącu odpuszczasz?
Ja na jutro jestem zapisana do rodzinnego, sprawdzę jeszcze raz OB i CRP bo miesiąc temu miałam to pierwsze wysokie, i przy okazji poproszę o skierowanie na TSH, miałam rok temu robione i było dobrze a 2 mies. temu teściowa robiła i wyszło ok 4 :-( ale może źle wykonane bo w niedzielę rano mi pobierała a do labo wysyłała dopiero w poniedziałek ok. południa. No i 4.11 idę do mojego gina widoka co ma 2 dzieci :-p
A dzisiaj proszę trzymać kciuki za moją sprzedaż , bo zostaly tylko 4 miejsca i nie mogę klepnąć tego a klientka dopiero popołudniu przyjedzie :baffled:

edti: zapomniałam napisać że od soboty nie jem słodyczy bo już do 70 dobiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

reklama
Do góry