reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień doberek:tak:

sorki ze tylko wpadam ale chcialam Wam pokazac brzuszek

Lelek gdzie Ty masz brzuszek???:confused: super, że masz taką figurę:-D

Sowinka to na te blizniaki prosze molestowac meza dwa razy czesciej:tak::-D:-p

Bunny jak będziemy się molestować tak jak wczoraj to musi coś z tego być:-D

Wika ogromne gratulacje:-D a tak się zapierała, że pewnie nie wyszło:-p worek z fasolkami uważam za otwarty:-) czekamy na następne:-)

wika - GRATULUJĘ!!!!!!!!! dawaj szczegóył działąń co by nam ten cykl nie poszedł na marne :-D
lelek - ale malusi ten brzusio masz, ale przynajmniej nie musisz się katować dietami i ćwiczeniami po porodzie, nie to co Ja - już 5 dzień bez słodyczy :zawstydzona/y:

Resztę napiszę jak do pracy dojadę :-D

Wika no Ty szczęściaro :-D:-D:-D a czułam, po prostu czułam że coś tu się święci.

Baby teraz Wy trzymajcie kciuki za mnie ponieważ...... Robiłam zwykłe testy owulacyjne i trzy dni z rzędu wychodziły pozytywne, wczoraj wyszedł pierwszy negatywny, mężowi zebrało się na zabawę w króliki :-p a z racji tego że miał post przez przeszło 3 tygodnie biedak ledwo co wskoczył to wystrzelił no i jak sądzicie gdzie nabrudził??? :-D:-D:-DOk wiem test pokazał już wynik negatywny no ale może jeszcze się załapały małe dzikuski na jajeczko ;-)
Wiem za wcześnie przecież nawet miesiąc nie minął od zabiegu, ale jak mam być w ciąży to i tak będę a bobas sam zdecyduje kiedy chce powstać.
A więc Wikuś nie wiem jak Ty to zrobiłaś ale przekaż mi telepatycznie swoją ciążową moc:tak:

Hehe ja obstawiam, że już lipcowa. :-D Ale może urodzi się 30 czerwca i będzie świętowała razem z internetową ciocią Danką:-D:-D:-D
Lelcia kochana, wiesz ile ja bym się odchudzać musiała, żeby miec taki brzuszek? :-D:-D

reklama
Do góry