reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
livastrid
2010 & 2012

Wika gratuluje tych upragnionych dwoch kresek:-) udanych 40 tygodni, najlepiej bez zadnych dolegliwosci

Syneczki &&&&&&&&&&
Bunny w sumie wiem, ze byly 3 glebokie rany, nie wiem ile szwow poszlo, bylam opuchnieta jak nie powiem co

znowu sobie dlugo pospalam po wczorajszym dniu, moze za niskie cisnienie mam, trzeba by sprawdzic
Bunny czuję pęcherz moczowy, czuję jajniki, czuję macice. Mam wrażenie jak by wszystko było takie nabrzmiałe. Absolutnie bólem tego nazwać nie można po prostu jest inaczej. Wolała bym aby było jak poprzednio, mam nadzieję że z czasem wróci do normy.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Syneczki to mi sie wydaje ze ty tam jeszcze do konca nie wyzdrowailas. mi raczej chodzilo o te przyjemne odczucia podasz barabara. u mnie podwzgledem przyjemnosci jest duzo lepiej szkoda tylo ze takim kosztem
liv mam nadziej ze teraz poród przebiegnie wzorowo i bez zadnych komplikacji
liv mam nadziej ze teraz poród przebiegnie wzorowo i bez zadnych komplikacji
Ostatnia edycja:
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
WIKA GRATULACJE!!!!
U mnie zastój w działaniach na 3 dni conajmniej bo mam silne zapalenie pecherza mam krew i skrzepy w moczu i lece na antybiotyku... ból nie do opisania...
Ale marzy mi się takie 2 kreseczki! wyślij troszke fluidów WIKA!
ciekawa jestem kto będzie następny :-)
U mnie zastój w działaniach na 3 dni conajmniej bo mam silne zapalenie pecherza mam krew i skrzepy w moczu i lece na antybiotyku... ból nie do opisania...
Ale marzy mi się takie 2 kreseczki! wyślij troszke fluidów WIKA!

ciekawa jestem kto będzie następny :-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
gratulacje super tłuste krechy w ktorym dc robiłas tesciora?
katrina115
Potrójna Mama
Witajcie,
Jakie dobre wieści od rana, na innym wątku w ciągu 2 dni tez dwie dziewczyny zostaną mamami
WIKA GRATULACJE!!!!!
Jakie dobre wieści od rana, na innym wątku w ciągu 2 dni tez dwie dziewczyny zostaną mamami
WIKA GRATULACJE!!!!!
Bunny niby wszystko zagojone w każdym razie tak ocenił ginekolog. Ten śluz o którym pisałam jak się okazało był wynikiem pierwszych płodnych zresztą tak samo jak to wrażenie że wszystko dokładnie czuję. Wg lekarza pierwsza owulacja jest doskonale wyczuwalna przez kobietę.
Mam do odebrania wyniki histo w szpitalu, nie chcę tam iść. Nie potrafię sama tam wejść, nie wiem czy się nie rozkleję, nie wiem czy nie ucieknę, nie wiem czy w ogóle dam rade ustać. W piątek idę z Piotrem bo zapewne jemu nie wydadzą.
Co do etapu najprzyjemniejszego to nie, bez zmian. W ciaży to dopiero były przeżycia, teraz jest tak jak było, a szkoda
Katrina no jak która następna wszystkie naraz a co sobie będziemy żałować.
Mam do odebrania wyniki histo w szpitalu, nie chcę tam iść. Nie potrafię sama tam wejść, nie wiem czy się nie rozkleję, nie wiem czy nie ucieknę, nie wiem czy w ogóle dam rade ustać. W piątek idę z Piotrem bo zapewne jemu nie wydadzą.
Co do etapu najprzyjemniejszego to nie, bez zmian. W ciaży to dopiero były przeżycia, teraz jest tak jak było, a szkoda

Katrina no jak która następna wszystkie naraz a co sobie będziemy żałować.
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
dziękuje dziewczyny, jesteście nieocenione, razem gdy płaczemy, ze @@@ przylazła, razem jak są II kreseczki:-):-):-):-):-):-):-):-)
ja nadal jestem w szoku

ten cykl uważałam za całkowicie bezowocny, małoooooo, nawet bardzo mało było dunga dunga, wiec jak mi się @ spóźniał, uznałam to za wybryk natury.:-)
Test zrobiłam dzisiaj rano, a @ powinnam była dostać w poniedziałek. Dzidzia (nie wierze jeszcze

) raczej będzie lipcowa (z samego początku), bo mam długie cykle (32-34 dni). Mariusz jeszcze nie wie
Wczoraj późno w nocy wrocil z Warszawy więc rano nie miałam serca, zeby go ściągać z łóżka o 6:00. Powiem mu wieczorem:-):-):-) to się chłopina zdziwi:-)

ja nadal jestem w szoku

Test zrobiłam dzisiaj rano, a @ powinnam była dostać w poniedziałek. Dzidzia (nie wierze jeszcze

Podziel się: