reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
do Wiki przylecial!!! ale fajnie HURA .

Mam nadzieje ze to

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Syneczki Ty szybka babo!!! a powiedz co do komfortu przy dunga dunga to bylo inaczej??? bo ja czuje (widze ) roznice

:-D mam do d*** pogode ale wiadomosc od wiki poprawila mi nastroj, prawie jakbym sama miala dodatni:-D

Wika gratuluje tych upragnionych dwoch kresek:-) udanych 40 tygodni, najlepiej bez zadnych dolegliwosci:-D widzisz wyprodukowaliscie:-p ale sie ciesze:-)

Syneczki
&&&&&&&&&&

Bunny w sumie wiem, ze byly 3 glebokie rany, nie wiem ile szwow poszlo, bylam opuchnieta jak nie powiem co:-D i kolko ratunkowe pomoglo mi przezyc - siedziec na pupie przez 1,5 miesiaca;-) Po 2,5 miesiacach sladu po niczym nie bylo, wiec mialam mala odnowe biologiczna. Oczywiscie po porodzie smiesznie mi nie bylo, tym bardziej, ze rozjezdzaly mi sie nogi przez dlugi czas, ale minelo;-)

znowu sobie dlugo pospalam po wczorajszym dniu, moze za niskie cisnienie mam, trzeba by sprawdzic

Bunny czuję pęcherz moczowy, czuję jajniki, czuję macice. Mam wrażenie jak by wszystko było takie nabrzmiałe. Absolutnie bólem tego nazwać nie można po prostu jest inaczej. Wolała bym aby było jak poprzednio, mam nadzieję że z czasem wróci do normy.

Syneczki to mi sie wydaje ze ty tam jeszcze do konca nie wyzdrowailas. mi raczej chodzilo o te przyjemne odczucia podasz barabara. u mnie podwzgledem przyjemnosci jest duzo lepiej szkoda tylo ze takim kosztem

liv mam nadziej ze teraz poród przebiegnie wzorowo i bez zadnych komplikacji

Ostatnia edycja:
WIKA GRATULACJE!!!!
U mnie zastój w działaniach na 3 dni conajmniej bo mam silne zapalenie pecherza mam krew i skrzepy w moczu i lece na antybiotyku... ból nie do opisania...

Ale marzy mi się takie 2 kreseczki! wyślij troszke fluidów WIKA! :-D

ciekawa jestem kto będzie następny :-)

Bunny niby wszystko zagojone w każdym razie tak ocenił ginekolog. Ten śluz o którym pisałam jak się okazało był wynikiem pierwszych płodnych zresztą tak samo jak to wrażenie że wszystko dokładnie czuję. Wg lekarza pierwsza owulacja jest doskonale wyczuwalna przez kobietę.
Mam do odebrania wyniki histo w szpitalu, nie chcę tam iść. Nie potrafię sama tam wejść, nie wiem czy się nie rozkleję, nie wiem czy nie ucieknę, nie wiem czy w ogóle dam rade ustać. W piątek idę z Piotrem bo zapewne jemu nie wydadzą.
Co do etapu najprzyjemniejszego to nie, bez zmian. W ciaży to dopiero były przeżycia, teraz jest tak jak było, a szkoda :-p

Katrina no jak która następna wszystkie naraz a co sobie będziemy żałować.

reklama
dziękuje dziewczyny, jesteście nieocenione, razem gdy płaczemy, ze @@@ przylazła, razem jak są II kreseczki:-):-):-):-):-):-):-):-)

ja nadal jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok: ten cykl uważałam za całkowicie bezowocny, małoooooo, nawet bardzo mało było dunga dunga, wiec jak mi się @ spóźniał, uznałam to za wybryk natury.:-)

Test zrobiłam dzisiaj rano, a @ powinnam była dostać w poniedziałek. Dzidzia (nie wierze jeszcze:-D:-D:-D:-D:-D:-D) raczej będzie lipcowa (z samego początku), bo mam długie cykle (32-34 dni). Mariusz jeszcze nie wie:no::no: Wczoraj późno w nocy wrocil z Warszawy więc rano nie miałam serca, zeby go ściągać z łóżka o 6:00. Powiem mu wieczorem:-):-):-) to się chłopina zdziwi:-):-D:-D:-D:-D:-D

Do góry