reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam wszystkie mamusie !

Mogę się przyłączyć do waszego grona ?
Bardzo bym chciała zostać mamusią 2012 i mam nadzieje że nam się to uda . Mamy juz synka Mikołaja ma 4 latka i już bardzo bym chciała drugiego dzidziusia (córcie) ustaliliśmy z mężem że od stycznia zaczynamy staranka a ja już odliczam dni do stycznia:tak:.

Pozdrowionka i milego dnia życzę

dana, lakomczuchu, ciezarnej wyzerac:-D;-)

witaj patrycja u nas:tak: podrzucilabym fluidy, ale ja tu chyba jako jedyna poki co mam tylko chlopiece. Dziewczyny maja rozowe, wiec na pewno wspomoga:-D

&&&&&&&&&
w sumie po corci moge podrzucic, moze zadzialaja:-D

zostaje Ci czekolada ze sklepu, dana

martolinka Ty wypoczywaj, daj spokoj z kuchnia, przyjda lepsze dni;-)ja odpoczywalam. Cos na jutro przygotowujesz?

smutne.
dzieci pilnowac trzeba, tu wczoraj martwa osmiolatke znalezli rodzice po przyjsciu do domu

wyglada na to, ze mama ratowac chciala...

Dana wybacz , że zawiodłam;-)
Na jutro jeszcze nie wiem , ale na sobote mam zrobic tort , zamówiłam 2 ciasta u znajomej . Do tego balony , czapeczki i inne pierdołki..

reklama
Do góry