reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzieńdoberek:-)

Kto chce troszkę sloneczka bo u mnie bardzo przyjemnie świeci aż chce się żyć:tak:

Dzięki za odpowiedzi , widze że to różnie bywa mam nadzieje że my szybko załapiemy bo mam straszne parcie na dzidziusia:-p próbuje m przekonac żebyśmy już zaczeli staranka ale nie bardzo daje się przekonać więc narazie cierpliwie czekam do stycznia .

Syneczki trzymam kciuki oby teraz było na tak .

wlasnie kosztuje niewiele, bo cena startowa to 2,5 miliona nok, ale kredytu nie dostane, bo juz jeden mam:-Dwiec gotowka z nieba by sie przydala:-D:-D bym sobie grzybobrania robila:-D

no troche zla jestem, bo blisko domu fajna ziemia za smieszne w sumie pieniazki:crazy:
ech, no nie mozna miec wszystkiego:-)

Liv a to 2,5 miliona nok to w przeliczeniu na złotówki, to ile?? Bo tak w nokach to biegla nie jestem:-D:-D

Syneczk
i &&&&&&

Sowinka, czyli Straż Miejska???

reklama
Do góry