reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Liv w PL to już super chałupe za taką kasę można kupić. Moze nie w Sopocie , bo tu srednio 3-4 miliony za dom z działka ale juz w Gdańsku to pełen wypas!!!
Sowinka jesteś bardzo groźnym Strażnikiem Miejskim?:cool2:;-)

Ciekawe czy w 2012 roku załapiemy sie na becikowe?

trina zdolniacha z Ciebie :-) podwojna pani magister :-) a czego w ogole?? :-)
Ja juz chyba nigdy na zadne studia nie pojde :-p od przyszlego roku ide na technika farmacji i chyba na tym skoncze swoja edukacje :-) bede robic cos cos zawsze mi sie podobalo :-) dzis oddalam do biblioteki wszystkie ksiazki, ktorych juz nie chce widziec na oczy, za to wypozyczylam pelno podrecznikow do biologii, bede sobie teraz czytac i czytac w ciemne wieczory :-):-):-) sama przyjemnosc
syneczki trzymam kciuki :-)
martolinka wlasnie o co chodzi z tym becikowym?? :sorry: ja slyszalam, ze ciezej bedzie dostac, bo potrzebne sa podpisy lekarza z kazdego trymestru :-pa dzis sie dowiaduje, ze prawdopodobnie nie bedzie w ogole :crazy:
Dziewczyny macie jakies sprawdzone przekaski, przystawki?? robie impreze w sobote dla tesciow i rodzicow - bedziemy swietowac moja obrone i chce zrobic cos nowego w koncu, a nie te same salatki, ciasta itp.

o gosiulek dawno Cie nie bylo

z tym straznikiem to przypomnialo mi sie jak nasza pani doktor socjologii palila sie ze wstydu jak cos tam zrobila i poszla do strazy a tam kolega z roku "dzien dobry pani doktor":-D

martolinka dlatego pisze, ze relacje sa troche inne. Wiesz w pl dom bylby calym moim zyciowym dobytkiem a tu moge sobie zmienic jak mi sie znudzi, gdybym w tej chwili pracowala dostalabym kredyt na siebie i mogla kupic drugi, w pl to chyba niezbyt realne.
wlasnie dziewczyny cos pisaly o becikowym, ale sie nie wczytywalam...

zjadlabym cos dobrego...

maron trina ma psychologie i chyba cos ekonomicznego, przekaski tak, lubie awokado z majonezem i krewetkami:-D przepraszam i chipsy, chyba naprawde glodna sie zrobilam

ed i oczywiscie jajka:-D tego zabraknac nie moze:-D nie, no musze cos zjesc:-)

Ostatnia edycja:
Maron z becikowym jeszcze nic nie wiadomo. Podobno w expose premiera piątkowym ma się coś wyjasnić. Także na razie to tylko plotki. Podobno nie ma być też ulgi na 1 i 2 dzieci.
Liv nie ma co porównywać , przeliczać pieniądze , bo to zupełnie inny świat. Chyba w Faktach pokazywali ostatnio , ze za 70 tys .złotych mozna dotać 70 metrowe mieszkanie , do odświeżenia tuż za polską granicą W Gerlitz . w Pl to kwota srednio około 3 razy wieksza!!

reklama
Patrycja a mlodego staralismy sie 1 cykl o aniolka 7 . juz nie dlugo bedzie styczen i zaczniesz staranka i mam nadzije ze owocne

Martolinka fajne te klocki.

Syneczki czekam na dobre wiesci !!! i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gosia czemu do nas nie zagladasz? i jak Twoje staranka ?

Truskawcia co tam u Ciebie?

Ja mialam dzis 10 miesięcznego goscia z rodzina . Pati go bil a ten sie smial:eek: ale przeslodki ten maly babelek jest.

Do góry