Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liv, czuję sie w miarę.... mdłości na razie ustąpiły, ale za to jestem masakrycznie zmęczona i nic mi sie nie chce. W ciaży z Igorem w takiej sytuacji to kładłam sie do łóżka i spałam, a teraz to rozwiazanie odpada:--( a szkoda
U mnie o pierwszego synka staraliśmy się półtora roku, o drugiego już tylko pół roku. PowodzeniaDziewczyny mam pytanko po jakim czasie od rozpoczęcia staranek zobaczyłyście dwie kreseczki na teście ?
Wiem że na to nie ma reguły ale jestem ciekawa.My o Mikolaja staraliśmy się prawie rok a teraz bym chciała tak szybciutko ale jak będzie to się okaże w praniu.
A u was jak było ?
Moja sztandarowa sałatka ostatnio to: ser feta, rukola lub mix sałatek, prażony słonecznik, pomidory suszone, czosnek, makaron np. wstążki. Pyyyyyycha.Dziewczyny macie jakies sprawdzone przekaski, przystawki?? robie impreze w sobote dla tesciow i rodzicow - bedziemy swietowac moja obrone i chce zrobic cos nowego w koncu, a nie te same salatki, ciasta itp.
Dobrze, że przynajmniej mdłości Ci już ulżyły. Przynajmniej tyle, gdy masz malutkie dziecko. Mi dopiero teraz zelżało. A pracujesz, Wika? Może po prostu jak Igorek drzemie, ty też nadrabiaj.

ale jak wracam po pracy, to Igor jest tak stęskniony, ze opcja, ze zostawiam go jeszcze na godzinkę mamie i idę się położyc nie wchodzi w rachubę, bo on już jak ja jestem to nie zostanie na dole z dziadkami tylko leci prosto do góry do mnie.....

Igor dostał od moich 3 kuzynek (17-21 lat) wielkiego miśka, z tym że misiek był do prania, bo bardzo wyflojany. No wiec wsadziłam go do pralki (ledwo się zmieścił

), nastawiłam pralkę i zapomniałam o tym miśku
Minęły 3 dni, M się mnie pyta, co zrobiłam z Miśkiem od dziewczyn, a ja...

o siet............ siedzi w pralce od 3 dni

Qcz, pracuję:--( teraz jak miałam kilka dni wolnego, to właśnie w porze drzemki Igora też spalam, ale mało mi było
ale jak wracam po pracy, to Igor jest tak stęskniony, ze opcja, ze zostawiam go jeszcze na godzinkę mamie i idę się położyc nie wchodzi w rachubę, bo on już jak ja jestem to nie zostanie na dole z dziadkami tylko leci prosto do góry do mnie.....
Mama Stacha smacznie brzmi ta sałatka
słuchajcie, a tak wogóle to mi mózg już przestał pracowaćIgor dostał od moich 3 kuzynek (17-21 lat) wielkiego miśka, z tym że misiek był do prania, bo bardzo wyflojany. No wiec wsadziłam go do pralki (ledwo się zmieścił
), nastawiłam pralkę i zapomniałam o tym miśku
Minęły 3 dni, M się mnie pyta, co zrobiłam z Miśkiem od dziewczyn, a ja...
o siet............ siedzi w pralce od 3 dni
![]()

Bunny oczywiście, że tłumaczyłamSowinka a tłumaczyłaś mu ze ma Cie nie gryźć ? jak mowie Patiemu ze to mnie boli i ze nie wolno to on sie rzuca na pdloge i ryczy . dzis mnie znowu ugryzl w ramie![]()
parę miesięcy temu wyglądało to tak ja u Ciebie, ale teraz już chyba więcej rozumie i jak mnie ugryzie albo zbije to mówię, że mnie to bolało i Bartuś mówi "przytulić" i przychodzi przytula powie przepraszam i da buziaka
potem jeszcze raz mu tłumaczę, że nie wolno tak robić, bo to boli i mówię mu, że jak już tak zrobi to trzeba przeprosić i przytulić
i coraz rzadziej mu się to zdarza

. Ze dwa czy trzy razy tak robiłam, później jak widziałam, że chce ugryźć mówiłąm, że jak mnie ugryzie to ja go też ugryzę i czy pamięta, że to boli i jakoś z czasem przeszło 

powiedzcie kiedy to zlecialo???