reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
Antek gdy miał około 18-20 mscy miał taki etap , że tłukł wszystkich dookoła dosłownie za nic. Tak dla sportu i właśnej zabawy. Za kazdym razem go odciągałam , tłumaczyłam i kazałam iść zrobić tuli tuli. Był to dość długi i żmudny proces , ale się udało. Teraz mu sie zdarza, ale bardzo rzadko

Syneczki słyszałam właśnie , że trzeba mieć wcześniej wzięty jakiś kredyt żeby być wiarygodnym . Ja mam już na swoim koncie czajnik na raty... Co nie zmienia faktu , że jest to absurdalne!!!!
Co do torbiela to one mają to do siebie , ze jak szybko się pojawiają tak szybko znikają więc musi być dobrze!!! pracujcie nad bejbikiem wytrwale!!!:tak:

pochwalę się a co - dziś kończę 24 lata:-D:-D

reklama
Ehhh dziewczyny.... się porobiłoooooMam same złe wieści.
Syneczki ja się tam na tych sprawach nie znam, ale kochana myśl pozytywnie, a na 10000% wszystko będzie dobrze:-D co do kredytu to wiem, że to jest chore, bo kiedyś chcieliśmy chyba tv brać na raty i babka nam powiedziała, że gdybym miała głupie żelazko na raty i widzieliby, że spłacałam raty terminowo to nie byłoby problemu:szok: bałam się, że nie dadzą mi Xboxa na raty i rzeczywiście udało się tylko w Sygma Banku, ale teraz raty spłacone wszystkie w terminie, więc jakby co jestem czysta:-D
Zaczynamy III trymestr, a tym samym 7 miesiac ciazy :-D:-D powiedzcie kiedy to zlecialo??? :-D
Maron to to super:-D
pochwalę się a co - dziś kończę 24 lata:-D:-D

Martolinka STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECH ŻYJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Maron, jakie pyszności:tak: I gratuluję III trymestru:-)

Syneczki, o kurczę , to się porobiło:crazy::crazy: A w innym banku nie można spróbować??? A co do torbiela, to się wchłonie:tak:

Bunny, tłumaczyć, tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć......

Martolinka, ale stara doopa z Ciebie:szok::szok::szok::-D:-D:-D Kochana, oczywiście wszystkiego naj, najlepszego :tak:Spełnienia wszystkich marzen:-)

Bunny- może skorzystaj z rady o której pisze trina u nas było to samo jak Miki mnie ugryzl to ja też go delikatanie ugryzłam i jak sam poczuł że to boli i że mamie jest smutno to przestał i teraz wcale nam się to nie zdarza :tak:

Mamusie starszych dzieciaczków a u was jak jest gdy dziecko jest niegrzeczne , rozrabia itp. jakie metody stosujecie kary, zakazy, klapsy ? U nas jak Miki zrobi coś żle albo jest niegrzeczny to idzie do swojego pokoju i tam siedzi " za kare" super nam się ta metoda sprawdza

Syneczki może jeszcze nic straconego z tym kredytem może się uda ale prawdą jest że w banku coś załatwić nie jest prosto. co do torbiela to jeżeli cie to bardzo martwi to idz do innego gina i zobacz co on powie . Ja też miałam torbiela tak jak ty i po ok 2 mieś nie było po nim śladu więc może i ty spokojnie czekaj :tak:

Maron no to teraz już bliżej jak dalej tylko niestety ostatnie miesiące strasznie się dłużą ale nawet nie będziesz wiedzaiała kiedy to zleciało a będziesz tuliła dzidzie.
Milej imprezki i udanego pichcenia:-)

Martolinko sto lat, sto lat

martolinka wszystkiego co najlepsze:tak:no starzejesz sie;-):-p

wika, ja mialam tak na poczatku, ze bralam mala do lozka i z nia spalam ile sie dalo. Teraz jak maz przychodzi to mu ja oddaje a sama ide spac

Syneczki 29 pazdziernika mialam wykryta torbiel, calkiem duza, mialam do kontroli isc po 3 miesiacach, poszlam 13 stycznia juz po zrobionym tescie ciazowym - dodatnim. Zaszlam w ciaze w polowie grudnia;-) wiec nie mysl o tym, ze ona tam jest tylko rob to na co masz ochote;-)

ide jakies sniadanko zjesc

Syneczki, nie denerwuj się i broń Boże nie czytaj głupot z internetu na temat torbieli, bo się tylko będziesz nakręcać. Liv zaszła w ciąże z torbielą. U Ciebie też będzie wszystko ok.

maron to minęło! Do końca już tuż, tuż:)

martolinka!!!! Wszystkiego naj, naj, najlepszego. Żeby wam dzieci rosły zdrowe, poród poszedł szybko i spełnienia marzeń:-)

martolinka sto lat stara doopko :-) spelnienia marzen :-)
tak, tak ostatnio nam brat S. powiedzial o tym kredycie, nie chcieli mu dac bo wczesniej nie bral zadnych kredytow i nic na raty :-D masakra, dlatego zastanawiamy sie teraz co by tu sobie na raty kupic, zeby w razie czego juz sie o to nie martwic :-) chyba nowy okap do kuchni.
a z okazji rozpoczecia ostatniego trymestru brzus

Patrycja ja młodego wysyłam do swojego łózka i ma wrócić dopiero jak się wyciszy. Najpierw mówię mu co przeskrobał żeby wiedział za co tam siedzi.
Maron sliczny brzuś!!!!
Syneczki słuchaj tego co Livcia pisze i głowa do góry!!

Kobietki jakie pastylki do ssania można w ciazy na ból gardła? nie mogę wytrzymac. Piję herbatkę z miodem i imbirem

reklama
witajcie

maron - zachęcające menu, tylko pamiętaj, że Tobie pleśniowe nie wskazane... i gratulacje z okazji przebrnięcia juz przez pierwsze II trymestry!!

Do góry