reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Martolinko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, by ci się wiodło i by ci obrodziło :-)

Maron, brzusio ślicznusi :-)

tak robiłam i wyszło na to , ze nie przechodziłam jeszcze więc trzeba być czujnym
Trzeba, trzeba. I nie tylko na sery niepasteryzowane trzeba uważać, kocie odchody to wbrew pozorom nie największe źródło zakażenia, za to wszelka surowina, ja pamiętam, że pani hepatolog to mi nawet mielone kazała w rękawiczkach robić :-)

reklama
Jejciuś ile ludu mnie tu pamięta :-) A u mnie bez większych zmian, staram się nadal (i dupa z tego wychodzi) :angry: ale się staram :-)
Pozatym nie było mnie tak długo, bo musiałam dojść do ładu ze swoimi emocjami
:sorry2: jakiś mnie taka deprecha (rozżalenie i rezygnacja) trzymała i miałam płaczliwe parę miesięcy :-( ale już mi lepiej :-pI oby to zaowocowało :-)
Bunny
- jestem, ale mam mało czasu na wszystko :-p
Maron
- jej już 7 m-c :-) ale ten czas szybko leci, pięknie wyglądasz :-)
Liv-
a u Ciebie jak tam?:laugh2: Widzę po suwaczku, że też nie dużo Ci zostało :-)
Wika-
z TurkUUUU, nie Turka :-p błagam nie kalecz mi mojego miasteczka :-p:-) ale pamiętasz :-)Wika&Sowinka- macie wyżej wypisane dlaczego mnie nie było:sorry2: a teraz trzymać za mnie kciuki proszę :-)
Witam wszystkie nowe koleżanki (których nie znam jeszcze)
:-)

Na wkupne macie placuszka mojej produkcji:
Zobacz załącznik 408806<--szarotka :-), Zobacz załącznik 408807<-- skubaniec :-), Zobacz załącznik 408808<-- puchatkowy serniczek :-)

Martolinka - STO LAT!!!!!!
bunny - dzięki za pamięć , jakaś taka niewyraźna ostatnio jestem, a dzisiaj to już w ogóle! od 3 dni jak wracam po pracy, jem kolacje i czuje się jakbym miała gorączkę, mąż to krzyczy na mnie że w swetrze siedzę i się za bardzo nagrzewam, no ale wychodzę spod prysznica - kładę się do łóżka i to samo, koszmar. A Twój synek to niezły agent - głupie , ale od razu mi przyszło żeby też ugryźć:-D:-D:-D
truskawcia - Ja też pamiętam, ale ty nie znikaj, pisz z nami codziennie
wika - miałam się pytać - jak Twój storczyk ?:-)
dana - też znikłaś , @ już się kończy?
syneczki - w tym kraju wiele rzeczy jest nienormalnych ( jak tak można , normalnie jak dzieci , najpierw dajemy a później zabieramy - dziecinada ) .
maron - śliczny brzuszek:tak: też taki bym chciała już mieć.
gosiulek - co u Ciebie ? dawno tu się nie odzywałaś
trina - jak na nowym miejscu??
patrycja - Witaj z nami:-)
Pamiętam o innych ale nie pamiętam co pisałyście :-D:-D lelek - widziałam znowu przepadła, liv - las kupuje :-):-p qcz - dobrze się czujesz? jeszcze agnieszka tu dawno nie zagladała - ale to chyba wiem gdzie się ukrywa , a no i sowinka - jak mogłam zapomnieć o Pani Strażniczce:-p:-p a punkty też ściągasz? :-D:-D

Anastazja-będę się starać pisać częściej :-) ale wiesz jak to bywa.. Czasem zauważa się tylko te kobitki z brzuszkiem i juź nie ma się siły patrzeć więcej, i jakoś (przynajmniej ja) się wtedy izoluję :-) ale póki co nie będę ;-) a u Ciebie co słychać? :-)
Słyszałam, źe Ktoś tu o storczyku mowił :-) a ja mogę się pochwalić, źe mój storczyczek będzie kwitł lada dzień po niedzieli :-D ma 9 pączków :-D

Anastazja niech Cie maz dogrzeja hihi to az sie rozbierzesz tak Ci bedzie goraco :-D
a gdzie lista testujacych bo nie widze ?

Truskawcia czemu mi to robisz? takie slodkosci zrobilas mieszkasz 20 km ode mnie i nie dasz znac ze takie pysznosci masz w domu!!! no normalnie nalot Ci na domek zrobie :-D. ten serniczek no mniam

Liv i jak grozby pomogly???

moj synek znalazl nowa zabawe. ugniata mi cyce :-D:-D:-D:-D a smieje sie przy tym jak oszalaly. musze mu tego zabronic no bo jak zacznie robic to przy ludziach to co oni sobie o tym pomysla :zawstydzona/y:

Bunny-a zapraszam na serniczka :-D jest jeszcze z pół blachy :-) a mogę się pochwalić, że wszystkim smakuje :-D hihi faktycznie Twoj Maluch znalazł sobie ciekawa zabawę ;-) a co Twój małżonek na to? ;-)

Truskawica, przecież ja wiem:tak::tak::tak: Taka mała prowokacja była:tak::tak::-):-) Boże jakie pyszności:szok::szok: Aż mi ślinka poleciała:-D:-D

Anastazja, wstyd sie przyznać, co z moim storczykiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wstawie zdjęcie po południu, tylko nie krzyczcie na mnie, ze do takiego stanu doprowadziłam, podobno bardzo łatwy w obsłudze kwiatek:szok: Aaa i ja też chodzę jak jakiś flak..... nic mi się nie chce, wczoraj usnęłam na kanapie w pozycji siedzącej i spałam tak do 23.30:szok::szok:

Martolinka i jak niespodzianka od M. ??

Bunny, Igor też mnie gryzie.... jak ja go też ugryzę to ten ma wtedy taką radochę, że szok... wiec u mnie ta metoda odpada:no:

Trina, jak na nowym miejscu??

aa i z miśkiem, wszystko ok:-D Wypłukałam go jeszcze raz, teraz się suszy i jest gites majonesss:-D:-D

Spadam się szykować do pracy:no::no:

Miłego dnia:-):-)

reklama
Witajcie:-D jak dobrze, że dziś piątek:tak: przeżyć jeszcze 7,5h i weekend:-D
sowinka - jak mogłam zapomnieć o Pani Strażniczce:-p:-p a punkty też ściągasz? :-D:-D
Anastazja pewnie, że tak oczywiście jak to jest wykroczenie drogowe:-) na szczęście (albo niestety:-p) moja jurysdykcja nie obejmuje innych miast, więc możecie się bać tylko jak będziecie w Gliwicach:-p wybiera się któraś????

Wika nie przejmuj się ja wcale nie mam kwiatków, bo jakoś nie mam do nich ręki, a poza tym zapominam o nich i zawsze jak jakiegoś dostaję to daję na dół teściowej:tak:
Truskawcia oczywiście, że kciuki trzymam mocno zaciśnięte:-D
Maron śliczny brzusio:-D

Ja wczoraj po 19:00 pojechałam z siostrą na salę, na której dziś będzie osiemnastka, pomogłam im co nieco, a jak przyjechałyśmy to Bartix już smacznie spał:tak: potem siadłyśmy cztery i grałyśmy w karty i powiem Wam, że już dawno się tak nie uśmiałam:-p
fajnie jest tak posiedzieć bez facetów:-D powspominać, powygłupiać się:-)

Do góry