reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

cześć dziewuszki,

bunny - ale Ja właśnie gorąco jestem - rozpalona ( nie mylić z napalona :-D) a listę usunęłam bo pechowa, jak usunęłam to Wika od razu teścik nam pokazała z II kreskami :tak:
truskawcia - po staremu u mnie , pn- pt później weekend i tak z dnia na dzień :-)
sowinka - myślę że jesteś ugodową pania strażnik :-p:-p tylko tak groźnie wyglądasz :-D:-D

reklama
Truskawcia Piotrek jeszcze nie mial zaszczytu tego widziec i mam nadzieje ze ie zobaczy bo jeszcze o syna bedzie zazdrosny :-D. prosze przepis na szarlotke !!!

Wika ja raz w tygodniu podlawam storczyki i to cale moje zainteresowanie nimi . reszta kwiatkow sie mnie nie trzyma.

laski ktora miala cc pionowe? czy po tym cieciu mozna rodzic naturalnie ?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki słyszałyscie że rząd chce podnieść o 50% ulgi rodzinne na 3 i kolejne dziecko wieć nic tylko robic dzieci i kase brać :cool2:

Hej kochane!

Nie nadrobie Was niestety, bo nie mam dużo czasu, mam jeszcze troche roboty, bo wzięłam się za sprzątanie bo kochany do pracy poszedł.

Przeprowadziliśmy się, i internet mam dopiero od wczoraj, ale już wczoraj byłam tak zmęczona że padałam na twarz.. Eh. Jeszcze kłopoty z cyfrą plus, rachunek mega przysłali w kwocie 214 zł ;D Masakra.. Zrywamy umowe, bo przecież sie tak nie da..

Ale do rzeczy..

Otóż ostatnią @ miałam 12 października. Tak, w październiku, a mam cykle 26 dni, dobrze myślicie ;)

Dwa dni przed terminem @, która miała być 6 lisopada, lekko plamiłam, na różowo, ale tylko raz pod wieczór. I tak było przez następne 5 dni, do tego temperatura wynosiła 37,3 st ;)

10 listopada zrobiłam test, wyszły 2 kreski :) Ta druga taka blada, bo test robiłam wieczorem..

Wiedziałam już wczoeśniej że coś nie tak, coś przeczuwałam, zaczęłam brać kwas foliowy, i ogólnie bardziej uważałam na siebie, itd.

W ta środe byłam u lekarza, niestety dureń jak sie patrzy, pokazał mi na usg kropeczke, ale zaczął mówić, że to słaby sprzęt, że nie jest pewny, i żebym jutro do niego prywatnie przyszła to już mi coś powie ;D Śmieszne bo za 100 zł to już będzie pewny, nie??

Ale ja wiem że to bobas ;)

Choć jako tako nie mam objawów, czasem mne od tłuszczu zamdli, głowa mnie boli, czasem mam zgage. Mam lekko powiększone piersi, i taką słabą kreske od pępka w dół. Jem za czworo ;D Śluz raz mam raz nie, mam uczucie mokrości hehe. No i często becze.. Szybko się męcze, a spać mogłabym całyyyyyy czas ;]

Pewności nie mam nadal, pójdę za tydzień może do lekarza, bo w ośrodku niedaleko mojej miejscowości przyjęli Panią doktor która pracuje też w szpitalu, stamtąd ją znam i jest bardzo przyjemna :)

Ostatnia edycja:
A mam jeszcze takie pytanie. Tak dopóki nie pójde do NORMALNEGO lekarza, chciałabym brać luteine. Mam ją w domu. Lekarz coś kiedyś mówił ze 4 tabletki po godzinie 16tej pod język. Ale nie wiem jaka jest dawka na podtrzymanie ciąży..

reklama
Izka gratuluje !!!! tak sie ostatnio zastanawialm co z Toba a tu takie wiesci. testowalas w moje urodziny wiec to moze one Ci szescie przyniosly ?

izaka a ciaza jest zagrozona czemu chcesz brac lutke?

Do góry