reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Czesc Elayna
Ja wlasnie szykuje sie do zaczecia staranek ... Testy owu mam, temp obserwuje i odliczam dni do owu . Mam nadzieje, ze listopad i ten cykl bedzie dla nas owocny
Pozdrawiam
Ja wlasnie szykuje sie do zaczecia staranek ... Testy owu mam, temp obserwuje i odliczam dni do owu . Mam nadzieje, ze listopad i ten cykl bedzie dla nas owocny
Pozdrawiam
mamolinka90
Mysle, ze bedzie nas wiecej
A czym wiecej tym weselej i razniej
Ja mam jedna coreczke i planuje druga, maz chce synka. Ja postaram sie postawic na swoim , a synka bym chciala miec za jakis czas, ale najpierw dziewczyny.
mamolinka90
Pam dziekuje Kochana !!! :*:*:*
Mamolinka masz racje panie przodem hihi u mnie czas na synka , ale zobaczymy co będzie ....najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa , choć nie ukrywam że tym razem liczę bardzo na synusia
Tobie w takim razie życzę 2 córeczki 
reklama
mamolinka90
Lalus Witaj wsrod staraczek 
I Tobie rowniez zycze,aby listopad i ten cykl byl owocny
Elayna masz racje co Bog da to bedziemy kochac, aby tylko zdrowe
A ja Tobie zycze upragnionego synka .... 
A tak poza tym Lalus ladnie nam sie przedstawila, wiec mozne my tez to zrobiomy.
Zaczne od siebie. Nazywam sie Sylwia, mam 22 lata, mieszkam w Holandii, mam juz jedna corcie Zuzie , ktora ma 2 latka i 4 miesiace. Jest to nasz juz 3 cykl staran i mam nadzieje, ze ostatni
Pozdrawiam
I Tobie rowniez zycze,aby listopad i ten cykl byl owocny
Elayna masz racje co Bog da to bedziemy kochac, aby tylko zdrowe
A tak poza tym Lalus ladnie nam sie przedstawila, wiec mozne my tez to zrobiomy.
Zaczne od siebie. Nazywam sie Sylwia, mam 22 lata, mieszkam w Holandii, mam juz jedna corcie Zuzie , ktora ma 2 latka i 4 miesiace. Jest to nasz juz 3 cykl staran i mam nadzieje, ze ostatni
Pozdrawiam