reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Czesc Elayna ;)

Ja wlasnie szykuje sie do zaczecia staranek ... Testy owu mam, temp obserwuje i odliczam dni do owu . Mam nadzieje, ze listopad i ten cykl bedzie dla nas owocny :)

Pozdrawiam

Witaj mamolinka90 , fajnie że jesteś :-) już myślałam że ja jedyna się tu staram w listopadzie ;-) ja również mam taką nadzieję ... to będzie moja 3 ciąża , mam 2 córcie , synka nie popuszczę :-)

Mysle, ze bedzie nas wiecej ;) A czym wiecej tym weselej i razniej ;) Ja mam jedna coreczke i planuje druga, maz chce synka. Ja postaram sie postawic na swoim , a synka bym chciala miec za jakis czas, ale najpierw dziewczyny.

Mamolinka kochanie ty moje :-):-) trzymam kciuki zeby ci sie udalo bede podgladac cie tutaj :-D

Elayna za ciebie tez kciukasy :-)

Mamolinka masz racje panie przodem hihi u mnie czas na synka , ale zobaczymy co będzie ....najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa , choć nie ukrywam że tym razem liczę bardzo na synusia :) Tobie w takim razie życzę 2 córeczki :)

reklama
Lalus Witaj wsrod staraczek ;)

I Tobie rowniez zycze,aby listopad i ten cykl byl owocny ;)

Elayna masz racje co Bog da to bedziemy kochac, aby tylko zdrowe ;) A ja Tobie zycze upragnionego synka .... ;)

A tak poza tym Lalus ladnie nam sie przedstawila, wiec mozne my tez to zrobiomy.
Zaczne od siebie. Nazywam sie Sylwia, mam 22 lata, mieszkam w Holandii, mam juz jedna corcie Zuzie , ktora ma 2 latka i 4 miesiace. Jest to nasz juz 3 cykl staran i mam nadzieje, ze ostatni ;)

Pozdrawiam

Do góry