kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Ślicznosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się urlopuję nad Morzem Czerwonym, tylko czemu nie czuję się wypoczęta?mama stacha - a jak tam u Ciebie ?

To jest nie do upilnowania. Pocieszę Cię tylko, że dziecko dziecku bardzo rzadko jest w stanie zrobić powazną krzywdę - zazwyczaj kończy się na otarciach, siniakach. Marne pocieszenie, ale jednak. Z ta siekierą to jednak już niefajnie, bo krzywdę sobie mógłby zrobić :-( Współczuje ogromnie, musi Ci byc bardzo cięzko...
A kilogramami sie nie przejmuj - z porodówki wyjdziesz już odobre 5-6 kilo szczuplejsza, potem po kilku kolejnych dniach znów spadnie kilkakilo. A reszty pozbędziesz sie przy dwójce maluchów całkiem sprawnie ;-) A widzę, ze Twoje dziecię jest tak samo chętne na przyjście na świat jak był mój Staś ;-) M śmieje się, że jak by mi porodu nie wyindukowali to pewnie Staszko siedziałby nadal w moim brzuchu bo tak dobrze Mu tam było ;-)
Z braciszkiem podobni, ale widać które chłopak, a które dziewczynka - mój Synek jest taki delikatny (ma bardzo proporcjonalną twarzyczkę, mały nosek, wielkie oczy i długaśne rzęsy), że do tej pory zdarza nam się, że obce osoby na spacerach mówią rzeczy w stylu "ale fajna dziewczynka" (co wkurza mnie maksymalnie) - mimo, że chodzi ubrany jak normalny chłopiec ;-)
A potem spotkamy sie na lutówkach/marcówkach? :-) U mnie to wszystko zleciało i W KOŃCU możemy od nastepnego cyklu rozpocząć starania z moim M!
Jeju, aż abstrakcyjne mi się to wydaje, tak długo na to czekalismy po tym jak staranka odłożyliśmy. Zobaczymy jak to pójdzie bo mam nieregularne cykle (28-34 dni), musze jeszcze zrobić sobie cytologię i dawaj ;-)

zawsze coś
ja po prostu nie czuję się jak u siebie i dlatego bardzo często jeżdżę do Gliwic albo gdziekolwiek, żeby tylko tam nie być bez niego, ale czasem się nie da
ehhh niby jest ok, bo niczym nie musimy się przejmować, ale jednak chciałabym, żebyśmy stworzyli dom razem
trzymam kciuki za staranka -> 2013 to też super rok
13 zawsze była dla mnie szczęśliwa, więc może w końcu się uda

czyli zaczynasz już staranka??? Zostań z nami, będziemy Ci kibicować 

Pisać, pisać!!!!