reklama

Mamusie w 2012

Dzień doberek:-D

Piękna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko, mam bardzo dobry humorek, dziś imprezka, Mężuś wraca -> czego chcieć więcej:tak:

Zrobimy burzę mózgów i coś wykombinujemy:-D

reklama
Dzień dobry,

Antek przyszedł dziś rano do nas i oświadczył "wiosna przyszła". I chyba faktycznie w końcu ją mamy , bo powietrze jest bardzo rześkie. Dziś już zupełnie leniwie robię makaron z truskawkami a M niech sobie jakąś kiełbaskę usmazy , bo weny nie mam za grosz
wink2.gif

Antek do tej pory pije mleko MM bardzo chętnie .. oprócz tego z mlekiem krowim płatki , kakao , budyń itp;-)pediatra zalecala nam MM do picia do około 3 roku życia

Sowinka daj znać co postanowiliście!!! ja osobiście swoje przedmałżeńskie zycie spędziłam w domku z dużą działką i nigdy więcej.. studnia bez dna i pracy kazdego dnia dla trzech;-)

piekna pogoda pomyslec ze moj ma wolne od 28kwietnia do 6maja superr
mysle gdzie by tu wyskoczyc na weekendzik najlepiej z pieskami moze jakis piknik ale teraz te kleszcze głupie napewno do mamy na wies sie wybierzemy a co dalej tyle wolnego super mam nadzieje ze odpoczniemy i zapomnimy o staraniach

hej :)

Martolinka, jak samopoczucie???

Bunny, a Patiemu przeszło już uczulenie na mleko??? Igor jeszcze ma i nie je w ogóle nabiału :(

Calogera,
może Michałek ma po prostu gorszy okres???

Wybywamy z Igusiem na lans :) Może wieczorkiem zajrze :) Paaaaaaaaa

Wrzuciłam fotki na zamk:tak:

kwaiatuszek , ale Ci fanie z tym urlopem;-)u nas bez planów na weekend , ale kiedyś sobie odbijemy;-)

Wika nastrój do du... nastawiłam się już na poniedziałkową wizytę w szpitalu.. tam ktg i pewnie mnie już zostawią

reklama
Witajcie,
odpuściłam dziś wizytę na Ip. Jutro mam umówione ktg z lekarzem w szpitalu. Zobaczymy co mi powie..
mija 3 dzień PO TERMINIE.. Wszystkie możliwe sposoby wypedzenia małej zastosowane ale nic.
Byliśmy dziś z małym w zoo
yes2.gif
miałam wrażenie , że byłam tam wieksza sensacją od niejednej foki
cool2.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry