Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Antek przyszedł dziś rano do nas i oświadczył "wiosna przyszła". I chyba faktycznie w końcu ją mamy , bo powietrze jest bardzo rześkie. Dziś już zupełnie leniwie robię makaron z truskawkami a M niech sobie jakąś kiełbaskę usmazy , bo weny nie mam za grosz
Antek do tej pory pije mleko MM bardzo chętnie .. oprócz tego z mlekiem krowim płatki , kakao , budyń itp;-)pediatra zalecala nam MM do picia do około 3 roku życia
Sowinka daj znać co postanowiliście!!! ja osobiście swoje przedmałżeńskie zycie spędziłam w domku z dużą działką i nigdy więcej.. studnia bez dna i pracy kazdego dnia dla trzech;-)
piekna pogoda pomyslec ze moj ma wolne od 28kwietnia do 6maja superr
mysle gdzie by tu wyskoczyc na weekendzik najlepiej z pieskami moze jakis piknik ale teraz te kleszcze głupie napewno do mamy na wies sie wybierzemy a co dalej tyle wolnego super mam nadzieje ze odpoczniemy i zapomnimy o staraniach
Witajcie,
odpuściłam dziś wizytę na Ip. Jutro mam umówione ktg z lekarzem w szpitalu. Zobaczymy co mi powie..
mija 3 dzień PO TERMINIE.. Wszystkie możliwe sposoby wypedzenia małej zastosowane ale nic.
Byliśmy dziś z małym w zoo
miałam wrażenie , że byłam tam wieksza sensacją od niejednej foki