Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.
. Zauważyłam,że wysokie ceny osiągają raczej markowe ubranka, a mi na metkach nie zależy. Jednak i tak chcę kupić nowy,ale dwuczęściowy,tamten będzie na śnieżne szaleństwa.

hejka, ostatnio czesto Was podczytuje ale jakos nie mialam weny by napisac;-) jestem z Lodzi ale aktualnie mieszkam w UK, na urlop prawdopodobnie wpadne dopiero w kwietniu:-(mam 6 miesiecznego kochanego synka
zyrafka na teofilowie w hali "malus" na rojnej jest komis z ubrankami dziececymi, jak bylam w lutym tylko rzucilam okiem ale ubranka maja ladne
a z Lodzi dokladnie jestem z Balut, okolice dworca polnocnego![]()
witam ja urodziłam w sierpniu tego roku moja coreczke.Pochodze z Łodzi ale obecnie mieszkam w UK i tu rodzilam,jesli ktos ma jakies pytanka zapraszam do pisania do mnie)pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy
)
Potwierdzamzyrafka na teofilowie w hali "malus" na rojnej jest komis z ubrankami dziececymi, jak bylam w lutym tylko rzucilam okiem ale ubranka maja ladne![]()