reklama
witajcie wrocławianki :-)
widzę, że szykuje sie małe spotkanko
nie ukrywam, że z wielką przyjemnością dołączyłabym do was - jeśli oczywiście można
kiedyś zaglądałam na regionalne, ale wydawało mi się, że ten temat umiera śmiercią naturalną, a tutaj proszę
może pomyliłam fora 
coś o mnie, a raczej o nas ;-) mam synka Antosia (zwanego też Antem, Antonkiem, Smarkiem ;-)) urodzonego w czerwcu'07
właśnie wczoraj skończył 8 miesięcy
wrocławianin z niego pełną gębą, urodzony wszak na Kamieńskiego
oboje z mężem pochodzimy z Ziemi Lubuskiej (mąż Zielona Góra, ja 20 km od Zielonej Góry). Przybyliśmy tutaj na studia i tak już zostaliśmy, gdyż ślubny dorwał tutaj fajną pracę
ja nie pracuję, wychowuję Antonka (a przynajmniej staram się) 
no, tyle o nas
to jak z tym spotkaniem ?? gdzieś wcześniej umówimy się, co by razem do wind sie wpychać??
widzę, że szykuje sie małe spotkanko

coś o mnie, a raczej o nas ;-) mam synka Antosia (zwanego też Antem, Antonkiem, Smarkiem ;-)) urodzonego w czerwcu'07

no, tyle o nas

to jak z tym spotkaniem ?? gdzieś wcześniej umówimy się, co by razem do wind sie wpychać??

Gingeros Witam
jestesmy prawie rodzina hihihi ;-)ja tez pochodze z lubuskiego tylko że z Otynia a mój mąż z Nowej Soli.
Co do kina to zapraszam
)) pewnie że można. Proponowała bym wybrac jakies takiemiejsce gdzie nie bedzie duzo ludzi bo sie nie rozpoznamy
) a przy kasach może byc ich sporo hihi
Gingeros wklej jakieś wasze zdjęcie żebyśmy wiedziały jak wyglądasz
Kurcze widze ze mój Kacperek w gronie kinowych dzieci będzie najmłodszy
(
Co do kina to zapraszam
Gingeros wklej jakieś wasze zdjęcie żebyśmy wiedziały jak wyglądasz
Kurcze widze ze mój Kacperek w gronie kinowych dzieci będzie najmłodszy
PUSIA ja akurat jestem z drugiej strony Zielonej Góry, z Sulechowa ;-)
kurczę, zdjęć z Antonkiem nie mam
tylko moje dziecko fotografuję
ale mogę napisać, że moim znakiem rozpoznawczym może być wózek - bolder 3, beżowy w niebieskie kwiatki ;-)
tak myślę nad tym miejscem spotkania i jedynie do głowy przychodzi mi DWUDZIESTOLATKA ;-) a dokładnie gdzieś przed wejściem do akademika, bo zapewne wejście do pasażu będzie zawalone ;-) a dokładnie pasażu ja nie znam, bo tylko raz tam byłam
zapomniałam dodać, że mnie tutaj ściągnęła ANIELAP
kurczę, zdjęć z Antonkiem nie mam

tak myślę nad tym miejscem spotkania i jedynie do głowy przychodzi mi DWUDZIESTOLATKA ;-) a dokładnie gdzieś przed wejściem do akademika, bo zapewne wejście do pasażu będzie zawalone ;-) a dokładnie pasażu ja nie znam, bo tylko raz tam byłam

zapomniałam dodać, że mnie tutaj ściągnęła ANIELAP

Gingeros co do miejsca spotkania to też się zastanawiam gdzie (mi osobiście najlepiej pasuje już gdzieś w Pasażu bo przyjadę samochodem i Kacperek będzie w foteliku. Ja proponuje spotkać sie juz na tym piętrze gdzie jest Kino (czyli na samej górze przy tym taki oszklonym "tarasie widokowym" tam są krzesełka i wydaje mi sie że jak stanie tam kilka osób z małymi dziećmi (np w wózkach to chyba zorientujemy się że My to My 
Co Wy na to ??
Co Wy na to ??
A ja mam przecieki, że na seans wybierają się także mamy z forum chustowego
tak więc będzie nas trochę 
ciekawe jak ja dojadę z wózkiem na góre
jak byłam w pasażu dopchanie sie do windy graniczyło z cudem
kto będzie z wózkiem jechał ?? we dwie lub trzy może będzie raźniej i lepiej nam sie wepcha ;-)

ciekawe jak ja dojadę z wózkiem na góre

witajcie wrocławianki :-)
widzę, że szykuje sie małe spotkankonie ukrywam, że z wielką przyjemnością dołączyłabym do was - jeśli oczywiście można
kiedyś zaglądałam na regionalne, ale wydawało mi się, że ten temat umiera śmiercią naturalną, a tutaj proszę
może pomyliłam fora
hehe, dokładnie to samo sobie myślę

jeju dawno mnie tu nie było ale ruch się zrobił ;-)
hehe, ja bym nawet poszła, ale jestem sama, a z dwójką bachorów nie dam rady się stawić do pasażu... eh...

reklama
Czesc Wroclawianki :-)
GINGEROS, MISIA - witam i cala reszte oczywiscie rowniez ;-)
Odnosnie kina......ja donosze ze.....nie bylam nigdy w Pasazu, nie znam okolicy, przyjade taxi, bede z wozkiem...........wiec bardzo prosze o miejsce spotkania takie zebym znalazla

A wygladam tak jak na avatarze - chyba widac wystarczajaco
KADIA - duzo zdrowka dla Was wszystkich...przykro mi ze sie tak pochorowaliscie :-(
GINGEROS, MISIA - witam i cala reszte oczywiscie rowniez ;-)
Odnosnie kina......ja donosze ze.....nie bylam nigdy w Pasazu, nie znam okolicy, przyjade taxi, bede z wozkiem...........wiec bardzo prosze o miejsce spotkania takie zebym znalazla

A wygladam tak jak na avatarze - chyba widac wystarczajaco

KADIA - duzo zdrowka dla Was wszystkich...przykro mi ze sie tak pochorowaliscie :-(