reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

glitteryourway2b5d4559ux4.gif

h075.gif
h080.gif
h085.gif
h090.gif
h060.gif
h070.gif
h100.gif

reklama
Czesc Wrocławianki :-)
U nas ok.....mamy sie dobrze, nie chorujemy.....Kuba troszke marudzi momentami...teraz trzymam mnie za reke i wola MAMAMAMAMA :-D
Wieczorkiem znow spadamy tancowac :-p
Ałaaaaaaa....no skubany użarł mnie w udo :sorry2::angry: Wrzucilam go do lozka bo na spiacego wyglada :cool2:

BETI - 100 lat 100 lat. Najlepsze zyczonka dla Ciebie :-):-):-)

Ja kaszki daje i Hippa i Bobovity.....Nestle uzylam jako pierwsza i maly jej nie chcial, wiecej nie probowalam ;-)
Hmmmmm.....a jak to hippa ciezko dostac.....chyba w innym miescie mieszkamy :-D.......sa i w Auchan i Tesco i Carrefourze :confused:
BETI - moj maly chodzi spac okolo 20................sam oczywiscie....Bozzzzzz chyba zwariowalabym gdybym miala go na rekach usypiac :sorry2:
Jak Ty nosisz takiego ciezkiego szkraba - przeciez pewnie juz swoje wazy :shocked2:

Co tam u Was dziewczyny? Pisac mi tu szybko ;-)

Ja już po jazdach... Mała śpi (M udało się ja uśpić), a ja zjadam drugie śniadanko ;-) Nocka spokojna, a mała obudziła się po 7 :szok: Niestety tym razem to ja musiałam wstać po 6, żeby sie naszykować na lekcje:sorry2: No ale może jutro też się zlituje i troche pośpi.

Beti-ode mnie też najlepsze życzenia:-D:happy2::-):-)
Witajcie gorąco Wrocławianki-co tam u Was słychać?:-p

Ja cały czas nos mam zawalony :(( głowa pobolewa a dziś jedziemy na basen ... . Kacper na chwilę usnął więc mam troszkę spokoju ... Nic mi się nie chce

My kolejny dzień chyba w domku posiedzimy... Kurcze, sama nie wiem... Mieliśmy iść do lekarza na rano ale nam przełożyli wizytę na 16godz. Strasznie u nas wieje i nie wiem czy wychodzić z tym chorym gardłem czy lepiej nie...
A trzeci dzień w domu siedzieć... Masakra jak dla mnie.... Na razie Zuzia śpi, jak sie obudzi to może na pół godzinki wyskoczymy...​

Gingeros miłego kinowania...:-)

Pusia trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia...
A basen może sobie odpuścicie, chyba że małżonek będzie się z małym pluskał...

Kasiu kiedy egzamin na prawko?

Aneta nam najbliżej do Reala i Leclerka, a tam Hippa nie uświadczysz...
Moja Zuzka woła tylko TATA. Więc troszkę Ci zazdroszczę...

reklama
Gingeros miłego kinowania...:-)

Pusia trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia...
A basen może sobie odpuścicie, chyba że małżonek będzie się z małym pluskał...

Kasiu kiedy egzamin na prawko?

Aneta nam najbliżej do Reala i Leclerka, a tam Hippa nie uświadczysz...
Moja Zuzka woła tylko TATA. Więc troszkę Ci zazdroszczę...

No tak zrobimy że Piotrek bedzie w wodze a ja poza nią.
Nie chcemy rezygnowac z kolejnych zajęć bo ostatnio już nie bylismy bo jechaliśmy wtedy do pieska "Figusi"
Mam nadzieję że Kacperkowi wytarczy obecnos tatusia w wodzie :tak:

Do góry