reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

My chodzimy do Michajłowa ale prywatnie. kiedys przyjmował na Młodych Techników, ale teraz ponoc gdzie indziej ma gabinet, tez musze dowiedzieć sie gdzie bo w maju na wizyte musimy iśc. Jak dla mnie to super ortopeda, ma super podejscie do dzieci.

reklama
Michajłow oraz Szybiński (my do tego drugiego chodzimy) przyjmuja na Gajowickiej 114/116. Tel (71) 3636584 (tylko tam sa okreslone godziny rejestracji....a moze inaczej...jesli wypisuje glupoty to przepraszam ;-)
Cena jesli sie nie myle - 80 zł - wizyta + usg.

Michajłow oraz Szybiński (my do tego drugiego chodzimy) przyjmuja na Gajowickiej 114/116. Tel (71) 3636584 (tylko tam sa okreslone godziny rejestracji....a moze inaczej...jesli wypisuje glupoty to przepraszam ;-)

To ten Michajłow też przyjmuje na Gajowickiej czy gdzieś indziej ??

Mialam Wam jeszcze napisac co tam po wizytach u lekarzy....
U endokrynologa ok.....poziom TSH po tabletkach taki jak ma byc......wiec bierzemy nadal tyle ile zwykle.
U pediatry - to co zwykle......marne przybieranie na wadze..............obecny wynik to 8780 g i 75 cm..........
I w zwiazku z tym dostalismy skierowanie do szpitala - do Kliniki Gastrologii Dzieciecej na kompleksowe badania.............bedzie trzeba zostac na oddziale
unhappy.gif
...na szczescie ze mna....musze tam zadzwonic i zapytac co i jak i ile to potrwa
baffled5wh.gif

No i poza tym to ciemiaczko za male....mamy zrobic badanie - metabolit wit.D - tylko podobno w lux medzie tego nie robia - tak twierdza w zabiegowym, a pani dr mowi inaczej...i maja to wyjasnic z dyrekcja......moze to zrobie w Diagnostyce bezposrednio......i tyle.....tak czy tak trzeba zaplacic.

To ja dopiszę że rejestracja jest od pon-czw w godz. 12.30-14-30. I cholernie ciężko sie dodzwonić. Trzeba mieć mega cierpliwość.​

Dzieki kochane za gratulacje :-)
ANIELAP - a M oczywiscie szczesliwy - stwierdzil: no przeciez mowilem ze bedzie w marcu :-D.......dostalam wczoraj 25 zonkili :-p i ciagle mnie pyta jak sie czuje........ :rolleyes2:

Cudownie...​

U nas po staremu, już z Maksiem dziś nie wychodzę, bo ten wiatr taki zimny, posprzatałam, zrobiłam kilka baranów ( witrażyków, ja maluje takimi farbkami na folii a potem na okna przyklejam). Rózne takie obrazeczki. a teraz świateczno- wiosenne robie.

Beti to Ty zdolniacha jesteś... Mnie sie bardzo podobają takie witrażyki i na allegro kupuje bo jakoś aplastyczna jestem. Gdybyś miała jakeś motylki albo rybki na zbyciu to chętnie kupię:-)​

Mialam Wam jeszcze napisac co tam po wizytach u lekarzy....
U endokrynologa ok.....poziom TSH po tabletkach taki jak ma byc......wiec bierzemy nadal tyle ile zwykle.
U pediatry - to co zwykle......marne przybieranie na wadze..............obecny wynik to 8780 g i 75 cm..........
I w zwiazku z tym dostalismy skierowanie do szpitala - do Kliniki Gastrologii Dzieciecej na kompleksowe badania.............bedzie trzeba zostac na oddziale
unhappy.gif
...na szczescie ze mna....musze tam zadzwonic i zapytac co i jak i ile to potrwa
baffled5wh.gif

No i poza tym to ciemiaczko za male....mamy zrobic badanie - metabolit wit.D - tylko podobno w lux medzie tego nie robia - tak twierdza w zabiegowym, a pani dr mowi inaczej...i maja to wyjasnic z dyrekcja......moze to zrobie w Diagnostyce bezposrednio......i tyle.....tak czy tak trzeba zaplacic.

A ile Kuba przybiera miesięcznie? Wypytuję bo moja Zuzka to straszny niejadek i tak się zastanawiam co to może się dziać jak nie będzie rosła.
A z tym ciemiączkiem to jak jest. U Zuzki od urodzenia jest 0,5 na 0,5cm i nic się nie zmienia. Nasz pediatra jakoś nic o tym nie wspominał...:confused:

Anielko ja początkująca jestem w tych witrazykach ale jak chcesz to ci chetnie zrobie motylki bo mam kilka szablonów ale mam nadzieję ze mówimy o tym samym. ja rysuje na folii potem odklejam i przyklejam na szybe. Po swiętach dokupie kilka kolorków farbek, bo niektóre juz mi sie kończa i zrobie Ci te motyle. oczywiście w prezencie:) nie ma mowy o zadnej zapłacie:-) jakos się umówimy i ci je dam:-D tylko ja dopiero zaczynam. :zawstydzona/y:

Maksio wykapany i zaraz idzie spac.

reklama
ANIELAP - od listopada Kuba srednio przybieral na wadze 300 g/miesiac - raz to bylo 340 g...raz 250 g - roznie.....
A jesli chodzi o ciemiaczko - powinno sie zarastac do 1,5 roku.....a Kuba juz nie ma :sorry2:

Do góry