reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witajcie!!!
Czekam, aż Basia się obudzi i jeszcze raz wyruszymy na dwór na podbój placów zabaw i piaskownic;-)
Mała narobiła takiego bałaganu w całym domu, że nie wiedziałam za co się wziąć:szok: Powywalała rzeczy z szafek w kuchni, worki do śmieci, zabawki w pokoju, książeczki są nawet w łazience, a w sypialni pieluchy tetrowe, pampersy i paklanki leżą gdzie się tylko da...:-p
M przez rozmowę poranną nawet nie zadzwonił...:no: Ale ja też nie dzwonię, a co tam, jestem samodzielna:tak: A obiad niech sam sobie dzisiaj gotuje:dry:

Gingeros-za nami taka sama nocka jak u Was-płacz, jęczenie w nocy i chyba napuchnięte dziąsełko:-:)no: Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej:tak:
Tyle czasu bez Antonka???-nie wiem jakbym to przeżyła...:szok:
Agnieszka-w nocy strasznie lało-wiem bo prawie cały czas się budziłam:sorry2:
Pusia-widzisz co są warte te prognozy pogody...:nerd:

Na temat służby zdrowia sie nie wypowiadam bo ostatnio za duzo sie naoglądałam i to co sie dzieje to jest totalna masakra!!!!:szok: na operacje na oko kliniki Wrocławskie maja oczekujących pacjentów do 2015 roku i mają limity operacji tygodniowo:wściekła/y:to jest kure.....:wściekła/y:dzieci tez to obowiązuje:angry::angry::angry:a prywatna wizyta u pani profesor kosztuje 170 zł.:baffled: ja z mama czekałam 7 godzin na konsultacje poszpitalna a badanie trwało 30 min.:baffled: ale u prywatnych lekarzy jak są dobrzy tez są kolejki, u mnie czeka sie na wizyte od 2 tygodni do nawet 3 miesiecy:tak:zalezy do kogo:tak: dobrze ze Zuzia zdrowa:tak:ale odkad sie troche pogoda poprawiła to non stop na dworze:tak: Gingeros wspólczuje tej tułaczki pociągami i tyle dni bez Antosia:-(ale dasz rade:tak:mój m tez ciagle pracuje ale niestety nie mamy innego wyjscia ktos musi pracowac, ja juz mialam wracac do pracy na całego ale natrazie ktos musi byc z mama:tak:ale dzisiaj ide na druga zmiane:baffled:nie chce mi sie

Witam i ja!!!
Jakieś lenistwo do mnie przyszło...
Jak mam je pogonić...
Buuuu, nic mi się nie chce...

Bara fajnie że skrobiesz od czasu do czasu.

Kasiu jak sytuacja z małżonkiem...

Kadia jak Twoje zdrówko...

Anetko a co u Was... Jak samopoczucie...

Gingeros dzieki za namiary na Lidlowe promocje. Byłam dziś. Butków żadnych nie było. A ciuszki wszystkie blade takie, rózowe:no: niebieskie:no: lub białe:no: Nic nie kupiłam, a zabrałam babcię ze sobą coby wnusi coś kupiła;-)

Pusia za to dziś pogoda była cudna... A te prognozy niczego warte:no:...​

Witam i ja!!!

Jakieś lenistwo do mnie przyszło...
Jak mam je pogonić...
Buuuu, nic mi się nie chce...​

Bara fajnie że skrobiesz od czasu do czasu.​

Kasiu jak sytuacja z małżonkiem...​

Kadia jak Twoje zdrówko...​

Anetko a co u Was... Jak samopoczucie...​

Gingeros dzieki za namiary na Lidlowe promocje. Byłam dziś. Butków żadnych nie było. A ciuszki wszystkie blade takie, rózowe:no: niebieskie:no: lub białe:no: Nic nie kupiłam, a zabrałam babcię ze sobą coby wnusi coś kupiła;-)​

Pusia za to dziś pogoda była cudna... A te prognozy niczego warte:no:...​

anielap i dobrze a co troche lenistwa nie zaszkodzi:-)

witam :) ja tylko na chwilkę
Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć:tak:

Oki dobranoc

reklama
ANIELA byłam i ja ;-) ale po bodziaki i nawet jeden trójpak wzięłam (oczywiście niebieskie ;-)), bo mój Antonek wystrzelił strasznie na długość i wszystkie bodziaki ma z dekoltem po pępek :-D taki trójpaczek przyda się ;-) te różowe faktycznie były nijakie :rolleyes2: buty też przebrane :tak: ale moja mama była w Sulechowie i jej udało się buciki kupić ;-) będą w sam raz na ogród ;-) bo u moich rodziców Antonek będzie miał ogródek przy domku do dyspozycji i teraz kupujemy ciuchy takie do wykańczania na trawie ;-)

bez Maciusia do poniedziałkowego wieczora :-( bleeeeee !!!

Do góry