reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

DZISIAJ JAK BYŁAM W PRACY MALY TAK UPADŁ BABCI ZE UDERZYŁ SIĘ O KANT ŁAWY CZOŁEM POLECIAL NA PÓŁKI I UDERZYŁ SIE POD OKIEM I PONOC TAK UPADŁ ZE GDZIES MU SI E RĘCE ZAPLATAŁY I WYGLADALO TO PONOĆ OKROPNIE!!!!!:-(

BABCIA DZWONIAŁ DO PRACY ZE MAM ZARAZ BYS I SPRAWDZIĆ CZY WSZYSTKO OK ????

ALE JEST OK TYLKO SLIWA NA PÓŁ CZOLA :szok:

reklama
Hej

my koło 21 wróciliśmy z basenu :) Kacper zadowolony w wodze że szok :-D:-D.
Co prawda basen był na 17:00 ale jak zawsze w środę (tak sobie z Mężulkiem wy myśleliśmy) po basenie jedziemy do Pasażu Grunwaldzkiego na cos pysznego do jedzenia i na lody :) i jeszcze kupiliśmy M butki fajnie było.

Kacper śpi więc chyba i ja zmykam bo on pewnie zaraz sie obudzi i tyle będzie ze spania :-(

Dobranoc

Witam!
Ja to sie chyba za bardzo chwaliłam tymi nockami:wściekła/y:. Właśnie byłam położyć trzeci raz mojego wstawacza. Ale to wszystko moja wina bo zostawiłam przy jej łóżku komórkę a ta zaczęła tarabanić:wściekła/y: Może jak zaśnie to pośpi do rana.

Gingeros aż nie wiem co napisać:no: ............ Smutno mi się zrobiło jak poczytałam o obrażonym Antonku:-(

Kasiu powodzenia na egzaminie!

Kadia a u Was to sie zawsze coś dzieje. Ale nie ma tego złego... Pewnie na zwolnieniu bedziesz i spędzisz czas ze swoimi dzieciaczkami.

Aneta ale ty waleczna kobita jesteś. Tak trzymaj:tak:

Pusiu ale Wy macie fajne te środy. A mi tak cieżko mojego m gdzieś wyciągnąć:-(​

Cześć dziewczynki!
Ja tylko na chwileczkę, żeby się pochwalić-zdałam!!!!:tak::tak::biggrin2::biggrin2::happy: Ale jestem szczęśliwa:-D:-D:-D A więć 24 kwiecień to mój szczęśliwy dzień-w tamtym roku urodziłam Basię, a w tym zdałam egzamin na prawko:happy: Może już teraz zaplanuję jakiś egzamin na przyszły rok:laugh2:
Na razie to tyle-wpadnę później;-)

KASIU super !!! gratuluję !!! KASIA KIEROWCA :tak: wiedziałam, że zdasz przy pierwszym podejściu :-p w przyszłym roku może w totka wygrasz :-p

ANIELA dzisiaj powrót już był super :tak: Antonek prawie z huśtawki wypadł jak mnie zobaczył :-) a uśmiech był bardziej porażający niż słońce :-D i widziałam w jego oczkach serduszka ;-)

dzisiejsza praca - nuda!!!!!!! niech mi w końcu dadzą tego kompa ;-) przynajmniej na necie bym sobie posiedziała ;-)

padam, znowu padam :rolleyes2: wstałam o 5 :rolleyes2: jutro pośpię do 5:45, bo bryką będę jechać i mogę wstać później ;-)

!!! STO LAT ROCZNA BASIEŃKO & ROCZNY KUBUSIU!!!
h075.gif
h085.gif
h080.gif
h060.gif
h090.gif
h070.gif

Cześć dziewczynki!
Ja tylko na chwileczkę, żeby się pochwalić-zdałam!!!!:tak::tak::biggrin2::biggrin2::happy: Ale jestem szczęśliwa:-D:-D:-D A więć 24 kwiecień to mój szczęśliwy dzień-w tamtym roku urodziłam Basię, a w tym zdałam egzamin na prawko:happy: Może już teraz zaplanuję jakiś egzamin na przyszły rok:laugh2:
Na razie to tyle-wpadnę później;-)

KOCHANA W DZISIEJSZYCH CZASACH ZDAĆ EGZAMIN N PRAWKO TO NIE LADA WYCZYN!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:szok::tak::-)

BASIEŃKO I KUBUSIU!!!!
Urodzinki dzisiaj WASZE,
śpieszą na nie gości roje,
śpieszy ptaszek i robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek,
Pragną szczęścia życzyć WAM
oraz samych pięknych dni,
Niosą całe świata piękno,

przecież dzisiaj WASZE święto...
wszystkiego naj...naj...naj...w Dniu Urodzin życzą ciocia Gosia , Klaudia i Krystianek

url=http://www.glitter-graphics.com]
551n69g28qdz9.gif
[/url]

Witam!

Ja to sie chyba za bardzo chwaliłam tymi nockami:wściekła/y:. Właśnie byłam położyć trzeci raz mojego wstawacza. Ale to wszystko moja wina bo zostawiłam przy jej łóżku komórkę a ta zaczęła tarabanić:wściekła/y: Może jak zaśnie to pośpi do rana.​

Gingeros aż nie wiem co napisać:no: ............ Smutno mi się zrobiło jak poczytałam o obrażonym Antonku:-(​

Kasiu powodzenia na egzaminie!​

Kadia a u Was to sie zawsze coś dzieje. Ale nie ma tego złego... Pewnie na zwolnieniu bedziesz i spędzisz czas ze swoimi dzieciaczkami.​

Aneta ale ty waleczna kobita jesteś. Tak trzymaj:tak:

Pusiu ale Wy macie fajne te środy. A mi tak cieżko mojego m gdzieś wyciągnąć:-(​

ZWOLNIENIE NIE WCHODZI W RACHUBE, ZRESZTA WOLE IŚĆ DO PRACY , BO OSTATNIO MAŁY TO TAKI URWIS ŻE JESTEM ZMĘCZONA PO WEEKENDZIE I W PRACY TO JEST TO:-):tak:, ZRESZTA WIDZISZ ON PRZESYPIA NOCE ALE NIE MA W TYM NIC DZIWNEGO BO ON PRAWIE W DZIEŃ NIE SPI:-(, DZISIAJ WYSZŁAM Z NIM DO OGRÓDKA WSADZILAM DO WÓZKA BO TAK ZIEWAŁ I TARŁ OCZY , A ON SIE PODNOSIŁ I OCZYWIŚCIE WSZYSTKO BYŁO SUPER TYLKO NIE SPANIE I TAK CHODZIŁAM Z NIM 1,5 GODZ I STWIERDZILAM ŻE TO BEZSENSU:sorry2:, ALE ZA TO O 18 JUZ SPAŁ

reklama
Do góry