reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Czesc dziewczyny......:-)
U nas nic ciekawego....ciesze sie ze juz weekend...;-)
Dziekuje za mile slowa - ciesze sie ze sie Wam podoba :tak:
GOSIEK - chyba cos Ci sie pomylilo ;-)....ja nigdy nie udzielalam sie na watku o Turcji...to nie MIAUCZUS miala jechac? :dry:
Powodzenia u dentysty :tak: To pierwsza Mirka wizyta?
NONEK - noooo ogromne gratulacje - bardzo sie ciesze ze sie udalo :-)
I co z ta nazwa....moze cos tu wspolnie wymyslimy.....tylko moze jakies wskazowki w jakim stylu ma byc nazwa itd
PUSIA - no jeszcze sie nie umowilysmy niestety......mialas dac znac kiedy mozesz ;-)
Zobaczysz jak Kacper zacznie nawijac na calego to bedziesz miala bol glowy :-D
AGNES - i jak tam "domowe przedszkole"? :-p Dajesz rade?

zaglądam do was teraz ,mam urwanie parasola od rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już mam dość.Dobrze że Oliwka teraz usnęłą wiec jest chwila spokoju to odsapnę.Wariuja na całego,a Oliwka najmłodsza a dokazuje najwięcej jakby w nią diabeł wstąpił.
O mały włos a by było nieszczęście.Biegali , bawili się w berka.Oliwka ganiała i chciała złapać Kacpra-5lat ma.A on cwaniak zrobił unik a Oliwka wpadła na stolik na telewizor,gruchnęła z takim hukiem że aż mi się gorąco zrobiło.Walnęła buzią centralnie,krew leciała z zębów dolnych,już się bałam że jakiś zaraz wypadnie ale na szczęście zęby całe.

Nauczki żadnej nie miała.10minut nie minęło a ona dalej zaczęła szaleć,nerwy trzeba mieć przy nich ze stali jak są w trójkę.

O tyle dobrze ze siostra dzwoniła i szzwagier zabiera ich juto popołudniu ,wiem jestem chamska ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D bo już mam dość a są dopiero pół dnia.
Ale jak sama Klaudia przyjedzie-ma 7,5 roku to jest taki spokój,bawią się super.Zabawia mi Oliwkę i mam luz.A jak zostanie jeszce Kacper ma prawie 5lat to jest masakra.On jest strasznie niegrzeczny,a Oliwka nasladuje i jest istny szał .
Możecie sobie wyobrazic co się dzieje.

GOSIEK - chyba cos Ci sie pomylilo ;-)....ja nigdy nie udzielalam sie na watku o Turcji...to nie MIAUCZUS miala jechac? :dry:
fakt - masz rację :zawstydzona/y: - coś mi się pokićkało
co do Mirka - pierwsza - z tego co czytałam p o forach - to super gabinet - moja Ania tam była ( zamiast Mirka - bo on był w szpitalu) - i Roman mówił, ze zadowolona bardzo a w gabinecie obok - borowali ząbki 2 - latkowi i ten w ogóle nie płakał :szok: - a więc mam nadzieję, zę będzie OK

- pierwsza wizyta to i tak to będzie zapoznanie ze stomatologiem tj. siedzenie na fotelu - zabawa urządzeniami dentystycznymi itp....
oby było OK - bo coś wypatrzyłam i się boję - a Mirek niestety jesty na dziecie bezmlecznej
nieststy nie ma takich zebów jak moja Ania - ona ma 15 lat i w zyciu nie miała jeszcze ani jednej dziurki :szok::tak::szok: -szczęściara
agnes - współczuję - szczerze

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny......:-)
U nas nic ciekawego....ciesze sie ze juz weekend...;-)
Dziekuje za mile slowa - ciesze sie ze sie Wam podoba :tak:
NONEK - noooo ogromne gratulacje - bardzo sie ciesze ze sie udalo :-)
I co z ta nazwa....moze cos tu wspolnie wymyslimy.....tylko moze jakies wskazowki w jakim stylu ma byc nazwa itd
PUSIA - no jeszcze sie nie umowilysmy niestety......mialas dac znac kiedy mozesz ;-)
Zobaczysz jak Kacper zacznie nawijac na calego to bedziesz miala bol glowy :-D
AGNES - i jak tam "domowe przedszkole"? :-p Dajesz rade?

skleroza nie boli :sorry2:. Ja mam kwiecień cały wolny po za 18 kwietnia bo wtedy mam makijaż próbny. (wiadomo trzeba odliczyć też święta :) ) . Więc napisz kiedy Tobie pasuje i już. Jesli weekend to może byc od rana a jesli w tygodniu to najlepiej po 15:00 wtedy mężuś wraca z pracy

co do Mirka - pierwsza - z tego co czytałam p o forach - to super gabinet - moja Ania tam była ( zamiast Mirka - bo on był w szpitalu) - i Roman mówił, ze zadowolona bardzo a w gabinecie obok - borowali ząbki 2 - latkowi i ten w ogóle nie płakał :szok: - a więc mam nadzieję, zę będzie OK

A powiedz mi gdzie jest ten gabinet???? skoro mówisz że podobno taki rewelacyjny.I do jakiego idziesz?nazwisko.???

jak bedziecie po wizycie to daj nać jak było.

Słuchajcie a kiedy powinno się być na pierwszej wizycie u stomatologa????jak wyjdą wszystkie zęby???jak to jest???

PUSIA - w tygodniu to 18-19....tak moj Marcin wraca z pracy :sorry2:
Weekend dowolna godzina....Co do daty - chcialabym jak najszybciej ;-)
Sluchaj a moze zabierzesz Kacperka i M.....dzieciaki sie pobawia, eMowie popilnuja i pogadaja, a my bedziemy robily swoje :-p Napisz co myslisz ;-)
GOSIEK - jak pierwsza wizyta to tym bardziej powodzenia......
Ja tak jak AGNES zastanawiam sie kiedy powinna byc ta pierwsza wizyta...poki co zwykle nie jestem w stanie przekonac Kuby zeby zrobil to o co go prosze :zawstydzona/y: O otworzeniu buzi nie bylo by mowy...bo nawet mi nie pozwala zajrzec....Taki sam problem jest z myciem zabkow - nam nie pozwoli, chce sam...a sam to ledwo pomizia :baffled:

reklama
MM-dent ul. Gen. Hallera 103/03 tel;363-25-32
dentysta dla 2,5-latka PILNIE - Dolnośląskie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
wklejam jednego linka - z tych co znalazłam z opinii o stomatologach

co do lekarek - wypowiem się jutro jak wrócę - bo na razie znam tylko opinie innych

a wrócę szybko - bo idziemy na 9:15

z tego co Roman mi mówił - to gabinety są takie zrobione na styl domowy - - ale poczekam z wydawaniem się opinii do jutra

Do góry