reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Witam,
zapraszam do zapoznania się w wątkiem na forum gazety wyborczej dotyczącej ostatnich zmian w naborze do żłobków. Chodzi o wyznaczenie jednego żłobka we Wrocławiu, do którego będą mogły chodzić dzieci z alergią pokarmową. Żaden inny żłobek nie będzie prowadził diet dla dzieci alergicznych. Może ten problem dotyczy również Waszych dzieci. W czwartek będzie spotkanie z dziennikarzem TVN.
WAZNE - program w TVN- przeczytaj - Wrocław - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pozdrawiam
Giza

wróciliśmy wczoraj od lekarza
już chciał lekarz mu ustalać termin operacji - jednak ja na razie się nie zdecydowałam - mam przyjechać za rok i wtedy zadecyduję czy już Mirka wysłać na operację
w razie czego w każdej chwili mogę zadzwonić i umówić się na operację ( tak mam wpisane w karcie)
jest to trudna decyzja - operacja jest bardzo poważna i rekonwalescencja długa + później długa rehabilitacja
oprócz tego zwiedziliśmy:

• Wieliczkę
  • Zakopane
  • Rabkę+rabkoland
  • skansen kolejowy
  • koleżankę z Nowego Targu + koleżankę Mirka z BB ( też 3 latkę)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

hu hu - jest tu kto? cicho, szaro.....
dziewczyny odzywajcie się - nudno tu na forum bez was:tak:
nieobecności nieusprawiedliwione - będą srogo karane :sorry2::cool2::tak:

hej.No ja też zauwazyłam że nikt tu sie nie pojawia niestety.Dlatego ja też zadko zaglądam bo co zajrzę to pusto i jedna wielka cisza panuje.
niedługo to w ogóle nikt tu juz nie zajrzy a szkoda :tak::tak::tak::tak:

no to musimy reaktywować forum :tak:
ja chcęe dzisiaj podskoczyć do sklepu i kupić gofrownice dla Mirka - on b. lubi gofry

reklama
A Wam się jeszcze nie chwaliłam:Oliwka pożegnała juz pampersy.
zaczelismy oduczanie w poniedziałek.Początki były bardzo tudne,co chwiletrzeba było przebierać.Ale na 3 dzień załapał i od srody już woła.już drugi dziń nie ma żadnych wpadek.nawet na dworze ładnie siusia na trawkę.Az mnie zdziwiło że jak na noc ma założonego jeszzce pampersa a znaim usnie o zachce jej sie siku to nie chce sikać w pampersa tylko muszę ją wysadzić.

także mam już dorosłą córę.
bardzo jestem z niej dumna.20mies i bryka już bez pampersów :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry