reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dziewczyny pomóżcie mi kochane! Pilnie poszukuje mieszkania 2 pokoje od już teraz wynająć na miesiąc czasu! Cena do 500zł WE WROCŁAWIU. Mąż jest tam w pracy na wyjeździe i nie opłaca mu się wracać codziennie 200km do domu,a tak mogłabym być razem z nim i córeczkami przez ten miesiąc :-) Juz nie wiem gdzie mam szukać :-( siedze i szukam na necie juz 2 godziny i nic
Moze macie kogoś kto chce od zaraz wynająć mieszkanie :-) Piszcie na PW
CZARNULKA22 ja niestety nie mam nikogo znajomego kto wynajął by mieszkanie,musisz szukac po necie i w gazetach.Wejc sobie na strone autogieldy tam powinno byc duzo ogłoszen.Jak chcesz to moge ci podac kilka stronek gdzie znajdziesz ogłoszenia.
A swoja drogą nie chce Cie martwić,ale mieszkania 2 pokojowego za 500zł. nie znajdziesz.Ja wynajmuje mieszkanie jednopokojowe i płace 750zł.Także życzę powodzenia.
A swoja drogą nie chce Cie martwić,ale mieszkania 2 pokojowego za 500zł. nie znajdziesz.Ja wynajmuje mieszkanie jednopokojowe i płace 750zł.Także życzę powodzenia.
hej Mona
rodzłam w szpitalu Kamieńskiego. Było znośnie. Poród mnie zaskoczył, bo 3 tyg przed terminem nad ranem odeszły mi wody, 1 dzień leżałam na patologii ciąży, tam było ok, na drugi dzień około 11 zawieźli mnie na salę porodową chciałam rodzić w wodzie , ale nie zdążyłam załatwić wszystkich potrzebnych badań, rodziłam więc w pokoju rodzinnym. Dobrze jest mieć kogoś ze sobą np.męża mi pomagała ciocia , bo mąż był w tym czasie w trasie za granicą ( jeździ tirami), dostałam 4 kroplówki (nie było rozwarcia, a wody wciąż odchodziły.) i o godz 2,25 nad ranem (czyli po 15 godzinach) urodziłam śliczną, zdrową Izabelkę (10punktów):-) na sali porodowej personel też był ok. Najgorzej było potem na sali poporodowej była 2 osobowa Zarówno dla mnie jak i dla tej drugiej dziewczyny było to 1 dziecko, a pielęgniarka wwiozła nam dzidziusie i wyszła. Człowiek był zdany sam na siebie. Nikt tam nie potrafił mi pokazać jak prawidłowo przystawić dziecko do piersi. Plusem jest to że goście mogli siedzieć u ciebie od rana do wieczora, więc zawsze ktoś mógł mi troszkę pomóc przy małej, ale strach przed maleństwem szybko mija;-)
z rozmów z innymi dziewczynami najwięcej z nich chwali szpital w Trzebnicy, jeśli masz tam czym dojechać to może warto, ponoć wszystko jest tam na najwyższym poziomie :-)
pozdrawiam pa
Ja rodziłam na brochowie i dokładnie było tak jak na kamińskiego z tego co widzę-podczas porodu okej a po porodzie szkoda gadac!!! Po prostu gdyby to bylo mozliwe to wyszlabym jeszcze tego samego dnia z dzieckiem co rodzilam. To moje pierwsze dziecko i fatalnie czulam sie pozostawiona sama sobie z maluszkiem sam na sam. Te trzy doby w szpitalu wspominam jako koszmar-dobrze ze ktos z rodziny czesto przy mnie byl, bo bym zwariowala
Hejka!
chciałabym dołaczyć do grona wrocławianek
choć wydawało mi się że taki wątek już był ale dawno mnie tu nie było więc widze zmiany i to duże! Pewnie to dobrze
Ja też rodziłam na Kamińskiego... A za USG 3D płaciłam 50 zł....
A dziewczyny mam pytanko. Nie wiecie gdzie we Wrocku naprawic mozna wozek? Tylko nie zadne "Askoty" czy "MD+". Tam juz bylam. Zlamalo mi sie kawalek druta przy regulacji oparcia a tak wozek jest sprawny, moja przyjaciolka spodziewa sie na dniach mmalenstwa i chcialabym uzdatnic ten wozek.....
A drugie pytanko to znacie jakas fajna ksiazke dla przyszlego taty?
Podrawiam wszystkie wrocławianki i wszystkie wielbicielki Wrocławia
chciałabym dołaczyć do grona wrocławianek
choć wydawało mi się że taki wątek już był ale dawno mnie tu nie było więc widze zmiany i to duże! Pewnie to dobrze
Ja też rodziłam na Kamińskiego... A za USG 3D płaciłam 50 zł....
A dziewczyny mam pytanko. Nie wiecie gdzie we Wrocku naprawic mozna wozek? Tylko nie zadne "Askoty" czy "MD+". Tam juz bylam. Zlamalo mi sie kawalek druta przy regulacji oparcia a tak wozek jest sprawny, moja przyjaciolka spodziewa sie na dniach mmalenstwa i chcialabym uzdatnic ten wozek.....
A drugie pytanko to znacie jakas fajna ksiazke dla przyszlego taty?
Podrawiam wszystkie wrocławianki i wszystkie wielbicielki Wrocławia

No "jezyk niemowlat" jest faktycznie cooool ja mam wersje elektroniczna i ksiazke
ja juz czytalam "jezyk niemowlat - dwulatkow" 
ale wiem ze oni juz maja te ksiazki, bo je polecalam....
Myslalam moze o jakims poradniku jak przewijac albo co......
ja juz czytalam "jezyk niemowlat - dwulatkow" 
ale wiem ze oni juz maja te ksiazki, bo je polecalam....
Myslalam moze o jakims poradniku jak przewijac albo co......
mam też super książkę "Każde dziecko może nauczyć się spać" a wiadomo że większość dzieci ma z tym problem;-)
polecam ci stronę sklep.mamawcentrum.pl są tam typowo książki dla rodziców, dla dzieci i o dzieciach:-) jest też dział "ojcostwo" może tam coś znajdziesz:-)
polecam ci stronę sklep.mamawcentrum.pl są tam typowo książki dla rodziców, dla dzieci i o dzieciach:-) jest też dział "ojcostwo" może tam coś znajdziesz:-)
reklama
Witam SECASIA, PTYSZUL i CZRNULKA
SECASIA a gdzie robiłas to usg- na Kamińskiego? I jaki czas temu bo cena rewelacyjna.
Na temat naprawy nic mi nie wiadomo.
CZARNULKA o wolnym mieszkanku nic nie słyszałam ale zgadzam się z opinią Żyrafy za tą cenę nie znajdziesz takiego mieszkania chyba,że pokój przy jakiejś rodzinie czy coś podobnego :-(
SECASIA a gdzie robiłas to usg- na Kamińskiego? I jaki czas temu bo cena rewelacyjna.
Na temat naprawy nic mi nie wiadomo.
CZARNULKA o wolnym mieszkanku nic nie słyszałam ale zgadzam się z opinią Żyrafy za tą cenę nie znajdziesz takiego mieszkania chyba,że pokój przy jakiejś rodzinie czy coś podobnego :-(