reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

secasia-to po mojej prababci. :)
irmaa-chyba zaraz pożałujesz swojej prośby :D Flickr: Photos from thecouplands

Mam nadzieję, że już latem uda nam się kupic dom i się przeprowadzimy, bo tu nie ma zbyt wielu atrakcji dla matki z dzieckiem. No chyba, że któreś dziecko lubi gapic się na przejeżdzajace samochody na zatłoczonej drodze-tak jak Lusia. :)

reklama
Petisu-pozwoliłam obejrzec zobie kilka zdjatek-przesliczna masz coreczkę i orginalne imie,a ja wciaz zastanawiam sie nad imieniem;-).Ja jestem z Krzykow takze odpadam.

Tak czytam sobie i dochodzę do wniosku, że - jak na złość - spotykamy się na forum, a w tzw. "realu" nie jest to takie łatwe. Witajcie świeże mamusie: Petisu i Misia_q - ja całego Wroławia jeszcze nie znam(pod względem dzielnic), ale wiem, że stąd gdzie mieszkam to jest wszędzie daleko ;-) (no, może z wyjątkiem lotniska) i też ubolewam nad nadmiernym moim udomowieniem...ale co robić?:eek: Pozdrawiam serdecznie espc. Secasie ;)

Czesc dziewczyny.
Dawno tu nie zagladałam tak więc witam wszystkie nowo przybyłe Wrocławianki.:happy:
PETISU sliczne córcia, piekne i cudne zdjęcia.

Magda-lena dzieki za pozdrowienia :) ale moglabys sie czesciej odzywac na gg :-Dtez Cie pozdrawiamy!! a co do spotkan w realu tylko sie zrobi cieplo to jestem za jakims spotkankiem :laugh2: moze na jakiejs sali zabaw....

Magda-lena dzieki za pozdrowienia :) ale moglabys sie czesciej odzywac na gg :-Dtez Cie pozdrawiamy!! a co do spotkan w realu tylko sie zrobi cieplo to jestem za jakims spotkankiem :laugh2: moze na jakiejs sali zabaw....
Cóż z moim pojawianiem sie na GG bywa różnie - co prawda kompa mam włączonego przez (prawie) cały dzień, ale zazwyczaj nie mam tyle czasu, żeby sensownie pogadać. Najczęściej wszystkie odpowiedzi, czy też zapytania sprawdzam w nocy, bo mam całkowity spokój - za to rano znów nie chce mi się wstawać, bo jestem nie wyspana. Ja chyba po prostu nie potrafię się zorganizować. Wybacz Secasiu, postaram się odezwać - jak nasze dzieciaki zsynchronizują swoje spania ;).

reklama
irmaa-Luśka wtedy po raz pierwszy zauważyła, ze ma cień, próbowała go dotknąc, a na koniec do niego machała. :) Taaaa...robienie jej zdjęc, to jedno z moich głównych zajęc. No i dziadkowie mają co oglądac-mój tata w Zielonej Górze, a męża rodzice na Florydzie, chociaż tak wnuczkę podglądają.

Do góry