reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
lena Głosowałam
I melduję się w dwupaku, na razie nic się nie dzieje. Byłam u gina powiedział. ze wszystko się przygotowuje na zapleczu do porodu ale bez szału:baffled:Czekać, czekac..............

no trzymam kciuki za ciężarną:-)
jestem padnięta zakończenie u siebie , tzn. ja rozdawałam w swojej klasie świadectwa i pędem do córci , bo zakończenie 3 klas , a potem sie okazalo że młody akurat zasnął w przedszkolu więc w szpilach na zakupy poszłam i nogi mi odpadają :-(, nie te lata
a w piątek na Borowską i mam nadzieje że jakoś przeżyjemy
pozdrawiam przy cudownej burzy;-)

Wisieńka mała wyjdzie jak będzie gotowa, zobaczysz mała da Ci znać :D Trzymam kciuki. :D
Kadia to się nabiegałaś. Ja w samochodzie woziłam wczoraj płaskie buty i zmieniałam potem na szpile. Miłych wakacji i trzymam kciuki jutro :D.

Oj tak Kadia2 trzymam Kciuki, a ja nasza wizytę kontrolną muszę przełożyć bo młody ma anginę :-( i bez sensu płacić kasę i robić kontrole jak wiadomo, że coś jest nie tak samo z siebie. czekam na relacje, jak wygląda usypianie i w ogóle jakie mają podejście do zdenerwowanego rodzica. Nie zazdroszczę Ci nerwów, ale dobrze wiem co czujesz...
Wieśnieńka :-) korzystaj z chwil spokoju :-) bo już nie długo mała istotka wywróci wasze życie do góry nogami hi hi :-)

reklama
Do góry